EZEL-ΕΖΕΛ


EZEL
ezel ANT1
ezel ant1 epeisodia
ezel actors
ezel music
εζέλ
εζελ επεισοδια
εζελ ηθοποιοι
ezel video
ΕΖΕΛ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ








Διαβάστε περισσότερα...

Σαμαράς Βορίδης Γεωργιάδης

Το υφος του μπουμπουκου ειναι ολα τα λεφτα...
Στον Σαμαρά οι Βορίδης Γεωργιάδης
ston samara oi voridis georgiadis
VIDEO
Εξερχόμενοι από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και μετά τη συνάντησή τους με τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, οι Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης ανακοίνωσαν ότι προσχώρησαν στο κόμμα και παραδίδουν τις έδρες τους. Διαβάστε περισσότερα...

Χάνιμπαλ Λέκτερ σειρά-Hannibal Lecter Series

Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ γίνεται σειρά!Το αμερικανικό δίκτυο NBC είπε το ναι και υπέγραψε για δεκατρία ωριαία επεισόδια βασισμένα στον κατά συρροή δολοφόνο.Τα επεισόδια ξεκινούν δείχνοντας τα παιδικά χρόνια του Χάνιμπαλ και την ταυτόχρονη δράση του με τον εχθρό του και πράκτορα του FBI, Γουιλ Γκρέιαμ.Τη σειρά γράφει ο γνωστός σεναριογράφος Μπράιαν Φούλερ ενώ ο μεγάλος πρωταγωνιστής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμά!
NBC Orders Hannibal Lecter Series
Διαβάστε περισσότερα...

Ληστεία- μουσείο της Ολυμπίας

Την παραίτησή του υπέβαλε ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος
Ληστεία στο παλαιό αρχαιολογικό μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας
Ρεπορτάζ: Μαίρη Αδαμοπούλου
Ένοπλη ληστεία πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στο παλαιό αρχαιολογικό μουσείο της Ολυμπίας από δύο κουκουλοφόρους που έφεραν καλάσνικοφ και ακινητοποίησαν τη φύλακα για να κλέψουν στη συνέχεια περίπου 65 αντικείμενα από τις προθήκες. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Στη διάθεση του Πρωθυπουργού έθεσε την παραίτησή του ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος μεταβαίνει στην Αρχαία Ολυμπία.

Ληστές χτύπησαν στις 7.30 σήμερα το πρωί ένα από τα μεγαλύτερα και πλουσιότερα αρχαιολογικά μουσεία της χώρας, το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Οι δύο δράστες εισέβαλαν με μάσκες κρατώντας καλάσνικοφ και ακινητοποίησαν τη φύλακα από την οποία ζήτησαν συγκεκριμένα αντικείμενα που δεν υπήρχαν όμως στο Μουσείο.

Στη συνέχεια αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν έσπασαν τις προθήκες και έφυγαν αφού πήραν όσα περισσότερα πολύτιμα αντικείμενα μπορούσαν να μεταφέρουν.
Οι δράστες αφαίρεσαν από πέντε προθήκες του Μουσείου περίπου 65 μικρά χάλκινα αντικείμενα μεγάλης αξίας, που απεικονίζουν την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και εν συνεχεία διέφυγαν.

Στον χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας σπεύδει η γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού Λίνα Μενδώνη, ενώ οι αστυνομικές αρχές ήδη προχωρούν σε έρευνες για να εντοπίσουν τα ίχνη των δραστών.
Πρόκειται για το δεύτερο ισχυρότατο πλήγμα που δέχεται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο χώρος του Πολιτισμού.

Στις αρχές Ιανουαρίου άγνωστοι διέρρηξαν την Εθνική Πινακοθήκη και κατάφεραν να αφαιρέσουν τρία μεγάλης αξίας έργα των Πάμπλο Πικάσο, Πιετ Μοντριάν και Γκουλιέλμο Κάτσια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών της ένοπλης ληστείας στο Παλαιό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, που βρίσκεται εκτός αρχαιολογικού χώρου, κοντά στο δημαρχείο.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες και εκτιμήσεις, οι ληστές έκλεψαν 65-68 αρχαία αντικείμενα, χάλκινα και πήλινα, όλα μεγάλης αξίας, μεταξύ των οποίων και ένα χρυσό δαχτυλίδι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δράστες ήταν δύο κουκουλοφόροι, οι οποίοι επιτέθηκαν στη γυναίκα φύλακα, την ώρα που αυτή απενεργοποίησε τον συναγερμό για να μπει στο κτίριο και να αναλάβει υπηρεσία.

Με την απειλή όπλων την οδήγησαν στο εσωτερικό, όπου την έδεσαν σε καρέκλα, τη φίμωσαν και ανενόχλητοι έσπασαν τις προθήκες του μουσείου και άρπαξαν τα αρχαία αντικείμενα.

Μεχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί με τι μέσο διέφυγαν οι ληστές, αλλά εκτιμάται οτι είχαν κάποιο όχημα κοντά στο Μουσείο.
Διαβάστε περισσότερα...

ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν στο νομό Αττικής την 27η Μοτοπορεία τους.Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα κατέβουμε ξανά στο Σύνταγμα σε μια ακόμη πορεία διαμαρτυρίας και ένδειξη της αντίθεσής μας στα όσα αυτή η κυβέρνηση επιβάλλει στο λαό μας.
Ενωμένοι, ότι και αν ψηφίζουμε, όπου κι αν ανήκουμε, διεκδικώντας ένα μέλλον διαφορετικό από αυτό που μας επιφυλάσσουν. Θα ενώσουμε ξανά τις φωνές μας με όλους τους συμπολίτες μας για να συνεχίσουμε να αντιτασσόμεθα και να αντιδρούμε. Δεν μπορούμε πλέον να σκύβουμε το κεφάλι!
Θα συγκεντρωθούμε στις 17:00 στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Αθήνα) και θα αναχωρήσουμε στις 17:30 με προορισμό την Πλατεία Συντάγματος.
Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια. δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο.
aganmoto.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Καλομοίρα-Show My Other Side Tonight

Νέα δισκογραφική δουλειά ετοιμάζει η Καλομοίρα που περνά μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της. Η γνωστή τραγουδίστρια που έχει μπει ήδη στο στούντιο ηχογράφησης είναι πολύ ενθουσιασμένη με τα νέα της τραγούδια.Το καινούριο της single, έχει τίτλο "Show My Other Side Tonight" και η προετοιμασία του έχει ξεκινήσει. Η Καλομοίρα, μάλιστα, ανέβασε στο twitter της, τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από studio ηχογράφησης. Ενώ, η ίδια δεν σταματά να δέχεται μηνύματα από τους θαυμαστές της για τη δυναμική επιστροφή τηs.“Είμαι τόσο ενθουσιασμένη” , έγραψε στη σελίδα της και ενημέρωσε τους φίλους της πως το νέο της τραγούδι είναι σε στίχους των GMoney και Jeremy Beaber , που ετοιμάζουν και τα τραγούδια από το άλμπουμ της.
tlife
Διαβάστε περισσότερα...

Macaulay Culkin: φωτο πριν-μετα!

O Macaulay Culkin ήταν από τα πιο διάσημα και χαριτωμένα πιτσιρίκια της μεγάλης οθόνης. Η τεράστια κινηματογραφική επιτυχία τoυ Home Alone, τον έκανε πλούσιο και διάσημο σε πολύ μικρή ηλικία. Η πορεία του όμως μεγαλώνοντας δεν ήταν η αναμενόμενη...Μεγαλώνοντας το χαριτωμένο ξανθό αγοράκι δεν συνέχισε τις επιτυχίες στο Χόλυγουντ ενώ συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του μαριχουάνα και υπνωτικά χάπια.Σήμερα δημοσιεύτηκε η φωτογραφία που βλέπεις στην οποία ο 31χρονος πλέον Macaulay Culkin φαίνεται πολύ αδυνατισμένος, ταλαιπωρημένος, αναμαλλιασμένος... Η φωτογραφία δημιούργησε ανησυχία και φυσικά πολλά δημοσιεύματα για την πορεία της υγείας του και την φυσική του κατάσταση.Η ζωή του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ...τραγική αφού εκτός του ότι ο πατέρας του κατηγορήθηκε ότι καταχράστηκε την περιουσία του, πέθαναν και οι δυο αδελφές του. Η μια σε τροχαίο δυστύχημα και η άλλη από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο ίδιος δήλωνε πριν λίγο καιρό ότι θα πρέπει να είναι ο πιο.... άνεργος ηθοποιός του ΧόλυγουντΤο όνομά του είχε εμπλακεί και στην υπόθεση του Mάικλ Τζάκσον για την παιδεραστία. Ο Macaulay είχε κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στο δικαστήριο αφού είχε κοιμηθεί κι αυτός όπως και πολλά άλλα παιδάκια στη Neverland

tlife
Διαβάστε περισσότερα...

Έλενα Παπαρίζου - Νατάσα Θεοδωρίδου

Μπορεί να μην ακούσαμε την Έλενα Παπαρίζου να τραγουδά, αλλά το κομπλιμέντο της για τη Νατάσα Θεοδωρίδου το έκανε και ήταν καυτό!«Να με συγχωρέσετε που δεν θα τραγουδήσω, όμως θέλω να πω κάτι... Πόσο μ...ρα ήσουν στα Madwalk... Σου πάνε τα κόκκινα χείλη! Τράβα λοιπόν μια κόκκινη γραμμή με κόκκινα χείλη και κάν' τα όλα. Σ' αγαπώ πάρα πολύ... Είσαι φίλη μου, είσαι αδερφή μου» είπε η Έλενα Παπαρίζου στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου.
Έκπληκτη η τελευταία έβαλε τα γέλια και μετά το «σοκ» της αφιέρωσε ένα τραγούδι.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Hugh Grant - Cloud Atlas

Μια διαφορετική πτυχή του ταλέντου του θέλει να αναδείξει ο Hugh Grant, ο οποίος ετοιμάζεται να επιδοθεί σε... βιασμούς και δολοφονίες στην επερχόμενη ταινία, Cloud Atlas.Ο Hugh Grant θα υποδυθεί συνολικά έξι χαρακτήρες στην ταινία και προειδοποιεί τους θαυμαστές του ότι θα είναι αγνώριστος. Όχι μόνο επειδή οι χαρακτήρες που θα ενσαρκώσει θα απέχουν πολύ από τον «γλυκούλη» των κομεντί που παίζει συνήθως, αλλά και λόγω του μακιγιάζ! «Σε ορισμένες σκηνές θα είμαι πραγματικά αγνώριστος. Με αυτό το μέικ-απ δεν αναγνωρίζω ούτε εγώ ο ίδιος τον εαυτό μου», λέει. Ήδη έχει διαρρεύσει μία φωτογραφία του Grant που βεβαιώνει του λόγου το αληθές.
Στη φιλόδοξη ταινία που υπογράφει ο Τομ Τίκβερ, πρωταγωνιστούν επίσης οι Tom Hanks, Halle Berry και Jim Broadbent.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Kim Kardashian - Allure

Το θέμα της φωτογράφησης θέλει την Kim Kardashian ναυαγό σε μια ερημική παραλία.
Η ριάλιτι σταρ αποδεικνύει για άλλη μια φορά το sex appeal της καθώς ποζάρει με τα... κάλλη της σε πρώτο πλάνο για το νέο τεύχος του περιοδικού Allure. Στη συνέντευξή της εκφράζει την επιθυμία της να γίνει μαμά κάποια στιγμή, αλλά τονίζει ότι έχει μπροστά της χρόνο να το κάνει.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Crystal Renn+Sports Illustrated

Ένα από τα μοντέλα του γνωστού περιοδικού Sports Illustrated, η Crystal Renn, παραδέχτηκε ότι δεν είχε πάντα αυτή την υπέροχη εμφάνιση που είμαστε θέση να απολαμβάνουμε σήμερα μέσα από τις φωτογραφίσεις της, Μάλιστα το βάρος της άγγιζε τριψήφιο νούμερο.
«Νιώθω άνετα με το σώμα μου» παραδέχεται. Έκανε δυνατές προσπάθειες να βρεθεί από τον ένα χώρο της πασαρέλας στον άλλο και φαίνεται ότι τα κατάφερε με τεράστια επιτυχία. Το σώμα της φαίνεται τέλειο και γυμνασμένο.«Η γιόγκα με κάνει να μαθαίνω καλύτερα το σώμα μου». Τώρα που κέρδισε την πολυπόθητη θέση στο Sports Illustrated, ελπίζουμε να μην κάνει πισωγύρισμα στην καριέρα της...
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...