Οι δημοσιογράφοι σηκώνονταν όρθιοι και στον Παπανδρέου...

Όταν κάποιοι δημοσιογράφοι σηκώνονταν σούζα στον Παπανδρέου... Ακούστηκαν πάρα πολλά για την απαράδεκτη διαταγή ενός Χρυσαυγίτη να σηκωθούν όρθιοι οι δημοσιογράφοι εις ένδειξη σεβασμού στον αρχηγό τους.Ας δούμε όμως τι γινόταν με κάποιους άλλους δημοσιογράφους όταν ήταν ο Τζέφρυ πρωθυπουργός. Σούζα και γλύψιμο... σούζα και γλύψιμο.
VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

gamos tzortzela kosiava-Γάμος Τζωρτζέλα Κόσιαβα

gamos tzortzela kosiava
Ένας γάμος-έκπληξη για την παρουσιάστρια Τζωρτζέλα Κόσιαβα η οποία παντρεύτηκε το Σάββατο στο δημαρχείο Χαλκηδόνας σε στενό οικογενειακό κύκλο. Κανένας από τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» δεν είχε καταλάβει ότι η Τζορτζέλα Κόσιαβα την τελευταία εβδομάδα έκανε την προετοιμασία του γάμου της. Η Τζορτζέλα επέλεξε τη Χαλκηδόνα καθώς εκεί είναι δήμαρχος η αδελφή της. Αμέσως μετά οι λίγοι καλοί φίλοι που παραβρέθηκαν στο δημαρχείο διασκέδασαν σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής.
Διαβάστε περισσότερα...

shape dorothea merkouri video

shape merkouri video
Η Δωροθέα Μερκούρη είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σοουμπιζ. Αν και πριν λίγες μέρες συμπλήρωσε τα 38 της χρόνια, είναι πιο σέξι από ποτέ και το δείχνει.Το γνωστό μοντέλο, έκανε τον προηγούμενο μήνα μία ιδιαίτερη φωτογράφηση για το περιοδικό «Shape».Όπως είναι εμφανές στις φωτογραφίες, η Δωροθέα εξακολουθεί να διαθέτει καλλίγραμμο σώμα, παρόλο που έχει αποκτήσει δυο κόρες.
Διαβάστε περισσότερα...

- Griechenland als Protektorat - Η Ελλάδα θα γίνει Ευρωπαϊκό προτεκτοράτο

ellada germaniko protektorato
Με αυτόν τον τίτλο, η γερμανική εφημερίδα Hamburger Abendblatt φιλοξενεί άρθρο του Τόμας Στραουμπχάαρ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προτείνει τη λύση αυτή, για να βγει η Ελλάδα από την κρίση. Ο επικεφαλής του Διεθνούς Οικονομικού Ινστιτούτου του Αμβούργου υποστηρίζει ότι το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η έλλειψη χρημάτων, αλλά οι αναποτελεσματικές δομές του κράτους. Η χώρα απέτυχε να υπερασπιστεί τον εαυτό της από τις κερδοσκοπικές επιθέσεις που δέχτηκε. Οπότε η λογική λύση είναι αμέσως μετά τις εκλογές η Ελλάδα «να γίνει ένα ευρωπαϊκό προτεκτοράτο».
Η άποψη του Στραουμπχάαρ δημιούργησε αντιδράσεις και μέσα στη Γερμανία. Στο ίδιο άρθρο η Κάτια Κίπινγκ, αντιπρόεδρος του Αριστερού Κόμματος, διερωτάται μήπως θα ήταν καλύτερο να σταματήσει η χρηματοδότηση του εν λόγω ινστιτούτου, του οποίου ο επικεφαλής υποστηρίζει τέτοιες αντιδημοκρατικές ιδέες.
VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

John Travolta - masseur

John Travolta says the lawsuit claiming he sexually assaulted a masseur is a total lie ... and that he was 2,475 miles from the place it supposedly happened.Ψέματα χωρίς καμιά βάση χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του John Travolta τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που διατύπωσε ένας μασέρ εναντίον του διάσημου ηθοποιού.Ο μασέρ κατέθεσε αγωγή σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας αποζημίωση δύο εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, ο Travolta! τον προσέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο και τον οδήγησε σε ξενοδοχείο του Μπεβερλι Χιλς, αφού συμφώνησαν για μια σειρά μασάζ προς 200 δολάρια την ώρα.

Μόλις τελείωσε το πρώτο ραντεβού, ο 58χρονος ηθοποιός είπε στο μασέρ ότι θα ήθελε να του κάνει και εκείνος μασάζ και όταν αρνήθηκε του πρότεινε να τον πληρώσει τα διπλάσια.

“Αυτή η κατηγορία είναι απολύτως φανταστική. Κανένα από όσο καταγγέλλει ο άντρας αυτός δεν έχουν συμβεί”, τόνισε ο εκπρόσωπος του Travolta και πρόσθεσε πως ο μασέρ γνωρίζει ότι λέει ψέματα γι'αυτό δεν θέλησε να αποκαλυφθεί το όνομά του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ηθοποιός δεν βρισκόταν καν στην Καλιφόρνια όταν υποτίθεται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στον νεαρό άντρα. “Ο συνήγορος του μασέρ κατέθεσε την αγωγή για να κερδίσει 15 λεπτά διασημότητας”, είπε.
Διαβάστε περισσότερα...

ΤΟ ΕΓΕΡΘΗΤΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

egerthiti-mixaloliakos video
Σκληρή επίθεση στα μέσα ενημέρωσης, αλλά και ευθείες βολές προς τον Αντώνη Σαμαρά περιελάμβανε η πρώτη δήλωση του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου την Κυριακή το βράδυ.

Τα νέα ήθη φάνηκαν από την πρώτη στιγμή, καθώς με την είσοδο του επικεφαλής στην αίθουσα, δόθηκε στρατιωτικό παράγγελμα προς τους δημοσιογράφους να σηκωθούν σε ένδειξη σεβασμού, κίνηση που προκάλεσε την αποχώρηση των ελλήνων δημοσιογράφων.

Η βουλευτής του ΚΚΕ και δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλη ζήτησε την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για το πρωτοφανές περιστατικό.

Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής εκτινάχθηκαν με το κόμμα να καταλαμβάνει συνολικά 21 έδρες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, σε Κορινθία και Λακωνία ο λαϊκός σύνδεσμος κατέγραψε ακόμη και διψήφια ποσοστά και ακολουθούν Αργολίδα, Αττική, Α΄ και Β΄ Πειραιώς.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν και τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι εθνικιστές στις μαρτυρικές πόλεις της γερμανικής κατοχής Δίστομο και τα Καλάβρυτα.

Χρυσή Αυγή ψήφισαν 335 πολίτες στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα 635 από μόλις 14 που είχαν ψηφίσει και στις δυο πόλεις κατά τις εκλογές του 2009.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες οι σταυροί προτίμησης προς τους υποψήφιους βουλευτές της Χρυσής Αυγής πιθανόν να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία ως προς τα πρόσωπα που αυτή την ώρα καταλαμβάνουν τις έδρες καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο όλοι οι νεοεκλεγέντες βουλευτές να παραιτηθούν και τη θέση τους να καταλάβουν υποψήφιοι με πολυετή προσφορά στο κόμμα που θα επιλέξει ο κ. Μιχαλολιάκος.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν τις εκλογές όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα παραιτηθούν της βουλευτικής αποζημίωσης και θα λαμβάνουν τον μισθό του αντισυνταγματάρχη, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα της αποζημίωσης τους θα πηγαίνουν στον Λαϊκό Σύνδεσμο. Το ενδεχόμενο παραιτήσεων πάντως, διαψεύσθηκε κατηγορηματικά από τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη.

Η ραγδαία αύξηση της δύναμης της Χρυσής Αυγής προκάλεσε αντιδράσεις και στο Εξωτερικό.

Την αντίθεσή του στο να συμμετάσχει στη νέα ελληνική κυβέρνηση οποιοδήποτε ξενοφοβικό ή εθνικιστικό κόμμα εξέφρασε από τα Σκόπια ο ευρωπαίος Επίτροπος, αρμόδιος για τη διεύρυνση, Στέφαν Φούλε.

Προβληματισμό για το αποτέλεσμα των εκλογών εξέφρασε και ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Αλέν Ζιπέ, λέγοντας ότι «το ναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή κέρδισε ένα εκπληκτικό ποσοστό σε μια χώρα που υπέφερε πολύ από το ναζισμό». Πρόσθεσε ότι το αίσθημα εξέγερσης που υπάρχει στον ελληνικό λαό που έχει αναγκαστεί εδώ και μήνες τέτοιες θυσίες, εκφράστηκε με πολλούς τρόπους στις εκλογές.

Η γερμανική έκδοση των Financial Times: «Νεοναζί μπαίνουν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Οι εκλογές έφεραν την καταστροφή για τους συντηρητικούς και τους σοσιαλδημοκράτες»
Διαβάστε περισσότερα...