Naomi Campbell - Vladimir Doronin

Naomi Campbell - Vladimir Doronin
Η πρώην σύζυγος του Vladimir Doronin θα δηλώσει ως αιτία του διαζυγίου της την σχέση της Naomi Campbell με τον δισεκατομμυριούχο. Η Naomi μπορεί να βρίσκεται κοντά στο να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Ρώσο, αλλά πηγές ισχυρίζονται ότι το μοντέλο είναι συντετριμμένο από την ενέργεια αυτή, καθώς ο Vladimir και η Ekaterina ήταν χωρισμένοι δέκα χρόνια όταν ξεκίνησε η σχέση τους το 2008.
Φίλη του μοντέλου δήλωσε ότι είναι χαρούμενη που θα πάρει διαζύγιο ο Vladimir αλλά δεν συμφωνεί με τον λόγο και θεωρεί ότι η Ekaterina θέλει απλά ένα μεγάλο μερίδιο της περιουσίας του. Μάλιστα η Ekaterina έχει δηλώσει ότι θεωρεί ότι είναι μια γελοία σχέση και ότι ζει σε μια αυταπάτη η Naomi αν νομίζει ότι μπορεί να της πάρει τον σύζυγο.
Διαβάστε περισσότερα...

Maria Menounos-Quickstep-Dancing with the Stars

Τον δύσκολο χορό quick step κλήθηκε να χορέψει η Μαρία Μενούνος μαζί με τον παρτενέρ της στο τελευταίο σόου του Dancing with the stars που έγινε τα ξημερώματα-ώρα Ελλάδας-στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν τα πήγε και άσχημα.Σε έναν καταιγισμό χειροκροτημάτων, η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.Δείτε το βίντεο Διαβάστε περισσότερα...

Gwyneth Paltrow: Μιλάω με τον νεκρό πατέρα μου (Bruce Paltrow)

Τον Σεπτέμβριο του 2002 ο Μπρους Πάλτροου (Bruce Paltrow) επισκέφτηκε την κόρη του Gwyneth Paltrow στη Ρώμη όπου βρισκόταν για να γιορτάσουν μαζί τα 30ά γενέθλιά της, αλλά στις 3 Οκτωβρίου πέθανε τελικά ύστερα από επιπλοκές του καρκίνου και τις πνευμονίας που τον ταλαιπωρούσαν.
Από τότε, η Γκουίνεθ έχει κρατήσε τη βέρα του και μέσω αυτής του μιλά, αλλά νιώθει να της μιλά και εκείνος, όπως αποκάλυψε πρόσφατα.

"Κρατάω πάντα τη βέρα του. Της κάνω ερωτήσεις και με αυτή νιώθω ασφαλής. Στ' αλήθεια νιώθω την ενέργεια της ψυχής του πάντα. Νιώθω τον ίδιο τον μπαμπά μου… την αγάπη του. Του μιλώ ακόμη και ακόμη τον αγαπώ", παραδέχτηκε μιλώντας στην εφημερίδα "The Sun" η 39χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός η οποία γνώρισε τον σύζυγό της Κρις Μάρτιν (Chris Martin) μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του πατέρα της, γεγονός που δεν θεωρεί καθόλου τυχαίο.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, την 7χρονη Άπλ (Apple) και τον 5χρονο Μόουζες (Moses) και η μαμά Γκουίνεθ λυπάται πολύ που δεν έχουν γνωρίσει τον παππού τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Kim Kardashian bikini

Η Kim Kardashian έγινε γνωστή στο κοινό της Αμερικής από την εκπομπή της «Keeping up with the Kardashians», στην οποία μια κάμερα παρακολουθούσε την ζωή της ίδιας αλλά και της οικογενείας της.Στον υπόλοιπο κόσμο η Kim έγινε γνωστή χάρη στις καμπύλες της και το πληθωρικό της μπούστο, τα οποία αναδεικνύει όποτε της δοθεί η ευκαιρία.
Για να δούμε λοιπόν μερικές από τις πιο σέξι εμφανίσεις της Kim στη παραλία…








newsbeast-Kim Kardashian bikini
Διαβάστε περισσότερα...

ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ-LIONEL MESSI

O LIONEL MESSI Λιονέλ Μέσι, ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου και ηγετική φυσιογνωμία της υπερπρωταθλήτριας Μπαρτσελόνα, έχει σημειώσει 234 γκολ στη σύντομη μέχρι στιγμής καριέρα του, αφού είναι μόλις 24 ετών!Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα τα γκολ που έχει σκοράρει μέχρι σήμερα! Χρονολογικά και σε σειρά τα "θύματά" του ένα-ένα.
ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ
Διαβάστε περισσότερα...

Carla Ossa

Για πάρτη της Carla Ossa θα πάλευε ο Όλυμπος κι η Όσσα…Η κολομβιανή σεξοβόμβα αγγίζει τελειότητα!
Μιλάμε για supernova κάψας που σβήνει μόνο με μια γερή δόση από Ossa! Ξεδίψασε λοιπόν…







newsbeast-Carla Ossa
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ-vs-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ένα σχόλιο για την πρεμιέρα της γυναίκας του Ευγενίας Μανωλίδου στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θέλησε να κάνει μέσω του twitter του ο Άδωνις Γεωργιάδης και αμέσως δέχτηκε την επίθεση της Άντζυς Σαμίου!Ο γνωστός πολιτικός έγραψε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Πάντως το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έχει τρομερή πλάκα φέτος! Και η Ευγενία super!» για να δεχτεί αμέσως την απάντηση από την τραγουδίστρια: «Κι εσύ έχεις πλάκα Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά ας μη το κάνουμε θέμα!». Τότε ο Άδωνης Γεωργιάδης της απάντησε, θέλοντας να ηρεμήσει τα πνεύματα: «Αν είστε η πραγματική κα Σαμίου, είστε πραγματικά σπουδαία καλλιτέχνις! Για την ειρωνεία δεν πειράζει καλή καρδιά! Καλημέρα!». Το θέμα έληξε εκεί καθώς η Άντζυ Σαμίου δεν έδωσε συνέχεια αν και δεν αποκλείεται να συμβεί στο άμεσο μέλλον...
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Luisana Lopilato+Ultimo

Το νέο πρόσωπο της εταιρείας εσωρούχων «Ultimo» ακούει στο όνομα Luisana Lopilato. Είναι μόλις 25 ετών και αργεντίνικο αίμα και ταμπεραμέντο κυλάει στις φλέβες της.
Ποζάρει φορώντας σέξι και ερωτικά εσώρουχα της εταιρείας «Ultimo» και βάζει φωτιές στον ανδρικό πληθυμσό με το πλούσιο μπούστο της.Η ξανθιά καλλονή από την Αργεντινή, η οποία είναι παντρεμένη με τον δημοφιλή καλλιτέχνη Michael Buble, ποζάρει στο φακό με αυτοπεποίθηση και... κόβει την ανάσα.




newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Shawish 150 carat diamond ring

Η διαπίστωση πως τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας δεν χωρά αμφισβήτηση.Όταν, δε, υπάρχει διαμαντένιο δαχτυλίδι 150 καρατίων, τότε η πραγματικότητα ξεπερνά την κάθε προσδοκία.Ο ελβετικός οίκος «Shawish» κατασκεύασε ένα κλασικό μονόπετρο, αλλά, όπως μπορείτε να δείτε και από τη φωτογραφία, πρόκειται για ένα κόσμημα φτιαγμένο εξολοκλήρου από ένα τεράστιο διαμάντι χωρίς άλλη προσθήκη μετάλλου.Για την κατασκευή του χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος σκληρής και λεπτομερούς δουλειάς και η τιμή του αναμένεται να φτάσει τα 70 εκατομμύρια δολάρια.
Μέχρι πρότινος, τα σκήπτρα διατηρούσε η Elizabeth Taylor με το 30 καρατίων δαχτυλίδι που της είχε κάνει δώρο ο Richard Burton. Επίσης, η Βeyonce φοράει ένα 18 καρατιών που της έχει αγοράσει ο σύζυγός της, Jay-Z, όμως κανένα δεν πλησιάζει αυτό του οίκου «Shawish».
zougla
Διαβάστε περισσότερα...

Russell Crowe+Les Miserables

Με πλήρη ενδυμασία για το ρόλο του Ιαβέρη ο Russell Crowe έπιασε δουλειά στα πλατό του Les Miserables.Ο ηθοποιός άρχισε τα γυρίσματα λίγες μέρες μετά τον Hugh Jackman που υποδύεται στο κινηματογραφικό μιούζικαλ τον Γιάννη Αγιάννη. Ανεβασμένος στο άλογο του ο Crowe είχε ήδη το κατάλληλο ύφος για το ρόλο του στην ταινία που σκηνοθετεί ο Tom Hooper και είναι βασισμένη στο θεατρικό μιούζικαλ. Έδειχνε και ιδιαίτερα άνετος πάνω στο άλογο καθώς όπως δήλωσε πρόσφατα έκανε ιππασία από 10 ετών. Εξάλλου στην Αυστραλία απ' όπου προέρχεται έχει ολόκληρη φάρμα όπου φυσικά εκτός από άλλα ζώα έχει και πολλά άλογα.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Rihanna+Ashton Kutcher

Μεγάλο «κόλλημα» φαίνεται πως έχει φάει η Rihanna με τον Ashton Kutcher.
Η 24χρονη τραγουδίστρια, είναι «μαζί» με τον 33χρονο ηθοποιό εδώ και οχτώ εβδομάδες περίπου, αλλά την έχει δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα, αφού από τώρα σκέφτεται τι θα κάνουν… το καλοκαίρι!Μακρόπνοα σχέδια κάνει η RiRi, η οποία προσπαθεί να τον πείσει το καλοκαίρι, να πάει μαζί της στην Αγγλία, όπου θα εμφανιστεί σε κάποια shows, για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα ξένα tabloids, αναφέρουν πως την τελευταία εβδομάδα, τον σύστησε και στον αδερφό της Rorrey, ενώ οι τρεις τους βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη.Άτομα μάλιστα από το κοντινό περιβάλλον της RiRi, λένε πως η 24χρονη τραγουδίστρια θεωρεί πως τα πράγματα μεταξύ τους είναι πολύ σοβαρά, και πως από τη στιγμή που έβαλε τον Kutcher να γνωρίσει τον αδερφό της, θεωρεί τον δεσμό τους σημαντικό.
madata
Διαβάστε περισσότερα...

Scarlett Johansson+Black Widow

Εμφανίζεται έτσι στη νέα της ταινία και βέβαια αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο.Πόσο μάλλον όταν εκτός από το αποκαλυπτικό της μπούστο, η Scarlett Johansson τονίζει και πάλι τις καμπύλες της με την ολόσωμη δερμάτινη φόρμα της Black Widow. Η φωτογραφία είναι από την ταινία The Avengers και κυκλοφόρησε μαζί με άλλες από τα γυρίσματα. Θα βγει στις αίθουσες στις 4 Μαΐου.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Johnny Depp+Αshley Olsen

Με όσα ακούστηκαν μάλλον δεν θα περάσει ήσυχα τις επόμενες μέρες ο Johnny Depp στο σπίτι... Mετά τις περιπέτειές του με την σύντροφό του Vanessa Paradis τώρα έρχονται κάποια νέα δημοσιεύματα στο φως που ταράζουν τα νερά.Yπάρχει κάποιος που είδε το αστέρι του Hollywood να μπαίνει στο loft της 23χρονης Αshley και να βγαίνει 24 ώρες μετά. Πολλοί μπλέκουν τις δίδυμες Olsen και τις θέλουν να έχουν σχέση με ναρκωτικά... Μήπως έχει σχέση αυτό τελικά και βρέθηκε στα λιμέρια τους ο Johnny;
newsi
Διαβάστε περισσότερα...