happy birthday Tulisa Contostavlos

Πάρτι για τα γενέθλια της έκανε η ελληνικής καταγωγής και πλέον ξανθιά Tulisa Contostavlos η οποία έγινε 24 ετών. Όμως είχε κι ένα δεύτερο λόγο να γιορτάσει καθώς χθες δικαιώθηκε για την υπόθεση με το sex tape.
Το φως της δημοσιότητας είχε δει ένα sex tape με την Tulisa Contostavlos και τον πρώην σύντροφο της. Η ελληνικής καταγωγής κριτής του αμερικανικού X Factor είχε παραδεχτεί ότι ήταν η ίδια, αλλά ουδέποτε έδωσε στην δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο. Πολλοί ήταν αυτοί που την αμφισβήτησαν και εκείνη κινήθηκε δικαστικώς κατά του συντρόφου της λέγοντας ότι εκείνος το διέρρευσε.
Ο πρώην φίλος της παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα το διάσημο sex tape και όλα λύθηκαν!
Διαβάστε περισσότερα...

Greek Tourism Is Not In Crisis

«Ο ελληνικός τουρισμός δεν είναι σε κρίση». Το πανό το κρατούν είκοσι καλλονές από όλες τις χώρες του κόσμου, έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο με μαγιό;Πρόκειται για τις είκοσι φιναλίστ του διαγωνισμού Μις Παγκόσμιος Τουρισμός που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας οι οποίες όχι μόνο την τίμησαν αλλά έκαναν και την καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσαν.
Διαβάστε περισσότερα...

Cara Kilbey sexy dress

Κατακκόκινη» έγινε η Cara Kilbey, που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο ριάλιτι «The Only Way is Essex» μετά τα χθεσινά της αποκαλυπτήρια.Η Cara φόρεσε ένα μαύρο μακρύ φόρεμα για να πάει στην πρεμιέρα της ταινίας Magic Mike στο Λονδίνο. Το φόρεμα όμως αποδείχτηκε μεγάλος «μπελάς». Το πάνω μέρος του φορέματος, άφηνε έκθετο σχεδόν όλο το στήθος της με αποτέλεσμα εκείνη καθόλη τη διάρκεια της νύχτας να προσπαθεί να το χωρέσει στο φόρεμα.
Διαβάστε περισσότερα...

Maxim-Neha Dhupia

Είναι μία από τις νεότερες σταρ του Μπόλιγουντ και τώρα ήρθε η ώρα να φωτογραφηθεί για το Maxim βγάζοντας την σέξι πλευρά της.Ο λόγος για την Neha Dhupia η οποία ποζάρει στο φακό ντυμένη με τα σέξι τα μαύρα τα εσώρουχά της και με ένα βλέμμα όλο υποσχέσεις και νόημα.
Διαβάστε περισσότερα...

Maria Menounos - πρόγραμμα διατροφής

Διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz, χωρίς να στερείται πολλές τροφές αφού όπως έχει δηλώσει συνδυάζει την καλή διατροφή με σωστή γυμναστική.Η Maria Menounos μας αποκαλύπτει το διατροφικό της πρόγραμμα. Το πρωινό της αποτελείται από ένα θερμό ζεστό νερό, γιαούρτι και μια χούφτα μύρτιλα ενώ για σαν επιλέγει λίγα αμύγδαλα και ενδιάμεσα έναν καφέ. Το μεσημεριανό της γεύμα είναι ελαφρύ και συνήθως αποτελείται από σαλάτες, κοτόπουλο και τυρί φέτα. Όσο για το βραδινό; Προτιμά κοτόπουλο, μπιζέλια και πολύχρωμο κουνουπίδι.
Διαβάστε περισσότερα...