KOULOURIS - THATCHER

KOULOURIS - THATCHER
Πρέπει να ήταν η τέταρτη ή η πέμπτη χρονιά της πρωθυπουργίας της. Η ισχύς της, βρισκόταν στο απόγειό της – δεν την ονόμασαν «Σιδηρά κυρία» για το τίποτα: δικαίως ή αδίκως, είναι άλλο θέμα, συγκρούστηκε με τα συνδικάτα μέχρις εσχάτων, έκανε πόλεμο στην άλλη άκρη του κόσμου για τα συμφέροντα της Βρετανίας, επέζησε από τρομοκρατικές επιθέσεις, άλλαξε για πάντα θεμελιώδεις ισορροπίες της αγγλικής κοινωνίας και οικονομίας και όχι μόνον αυτής. Εσχάτως έγινε και ταινία. Υπήρξε όμως κάτι που δεν διανοήθηκε καν να πράξει: να αμφισβητήσει τον αστυφύλακα που της έκοψε κλήση για παράνομο παρκάρισμα, την ώρα ακριβώς που ήταν πανίσχυρη.

Όχι μόνον δεν τον αμφισβήτησε, αλλά, στο τέλος εκείνης της χρονιάς, ο αστυνομικός που κάνοντας τη δουλειά του επέβαλε πρόστιμο στο παράνομα σταθμευμένο πρωθυπουργικό αυτοκίνητο στο κέντρο του Λονδίνου, ονομάστηκε «αστυνομικός της χρονιάς» στη Βρετανία.

Κι όταν λέμε παράνομα σταθμευμένο, εννοούμε ότι το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο συνοδευόταν από τη σχετική πομπή ασφαλείας για μια συνάντηση της Θάτσερ στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας. Ο αστυνομικός δεν έγραψε τα αυτοκίνητα της ασφάλειάς της, διότι εκείνα όπου και να σταθμεύσουν έκρινε ότι είναι κομμάτι της δουλειάς τους. Εγραψε όμως το αυτοκίνητο της πρωθυπουργού μπροστά στα μάτια των έκπληκτων συναδέλφων του.

Το πρόστιμο πληρώθηκε. Ο αστυφύλακας τιμήθηκε. Η πρωθυπουργός δεν βγήκε στα κανάλια.

Α, σημείωση: και στην Αγγλία έχουν κανάλια… Α, και μια δεύτερη σημείωση: η Αγγλία δεν πτώχευσε ούτε έχασε την κυριαρχία της…

Γεώργιος Π. Μαλούχος
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=438229
Διαβάστε περισσότερα...

Καυσόξυλα - Προσοχή μεγάλη κοροιδία

Η τιμή του πετρελαίου οδηγεί τον κόσμο σε εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης όπως το τζάκι. Ως κλασικοί όμως Ελληνάρες θα βρούμε τρόπους να εκμεταλλευτούμε το κάθε τι ώστε να αποκομίσουμε το όσο δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος εις βάρος του καταναλωτή. Τι έχουν σκεφτεί λοιπόν οι αγαπητοί καυσοξυλάδες; Να στα παίρνουν απο όπου μπορούν. Αυτό έχουν σκεφτεί. Γιαυτό ο τόνος έχει φτάσει να πωλείται 190 ευρώ (ελιά) στην Αθήνα όταν η τιμή χονδρικής δεν ξεπερνάει τα 80-90 ευρώ και όταν πριν απο 3-4 χρόνια η τιμή που τα αγοράζαμε δεν ξεπερνούσε τα 100 ευρώ , ποσό που παραμένει σταθερό στην επαρχία. Γιαυτό παραμένουμε απο τις λίγες χώρες που ακόμη πουλάνε τα ξύλα με βάση το βάρος και οχι με βάση τα CORD όπως στις περισσότερες προηγμένες χώρες.

Θα μείνουμε στο δεύτερο όπου είμαστε σίγουροι οτι θα έχετε ερωτήματα γιατί οχι πώληση με βάση το βάρος αλλα με Cord; Πρώτα απο ολα να εξηγήσουμε τι είναι τα Cord.

Η μονάδα μέτρησης των καυσόξυλων δεν είναι πάντα το βάρος. Για παράδειγμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και σε πολλές άλλες χώρες η συνηθέστερη μονάδα είναι το αποκαλούμενο cord, το οποίο είναι ένα δεμάτι ξύλα με ύψος 1,2μ., βάθος 1,2μ. και μήκος 8 πόδια περίπου 2,4μ. Ένα τέτοιο δεμάτι περιέχει περίπου 2 έως 2,5 κυβικά μέτρα συμπαγούς ξύλου.

Όταν τα καυσόξυλα πωλούνται με μονάδα μέτρησης το βάρος, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο υποθέτει κανείς, διότι το βάρος του ξύλου ποικίλει σημαντικά, ανάλογα με το πόση υγρασία περιέχει.
Για παράδειγμα αν αγοράσετε τον χειμώνα 1 τόνο ξύλα, με την υγρασία που επικρατεί σημαίνει ότι αγοράζοντας έναν τόνο χλωρό, υγρό ξύλο, στην πραγματικότητα αγοράζετε μισό τόνο ξύλου και μισό τόνο νερού!

Αν βάλουμε και το συνήθειο των καυσοξυλάδων να 'κλέβουν' και στο ζύγι τότε καταλαβαίνεται οτι χρυσοπληρώνετε κατί για το οποίο ποτέ δεν θα πάρετε, οπότε δεν θα αλλάξουν και πολλά σε σχέση με το πετρέλαιο.

Θα μας πείτε όμως οτι ξύλα πρέπει να τα αγοράζουμε μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες όπου τα ξύλα είναι στεγνά και καλώς αερισμένα. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε μαντρά που να μην καταβρέχει τα ξύλα ώστε να αυξηθεί το βάρος. Είναι μικρότερες οι απώλειες (750κ ξύλο / 250κ νερό) αλλά και πάλι δεν αγοράζεις αυτό που πραγματικά πληρώνεις.

Αν όμως τα καυσόξυλα που αγοράζαμε τα παίρναμε σε Cord, τότε δεν θα σας ενδιέφερε τίποτε απο τα παραπάνω αφού θα αγοράζατε ενα δέμα συγκεκριμένου μεγέθους σε συγκεκριμένη τιμή. Φυσικά το δέμα αυτό αναλόγως του είδους του ξύλου και της υγρασίας του, μπορεί να ζυγίζε από 2 έως 3 τόνους.

Ας ελπίσουμε να βάλουν μυαλό οι μαντράδες απο μόνοι τους, χωρίς την παρέμβαση του κράτους γιατί τότε το ξύλο θα πωλείτε 500€ o τόνος με τα 400€ να είναι φόροι.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/01/blog-post_4472.html
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτοκόλλητα νικοτίνης- δεν βοηθούν στην οριστική διακοπή του καπνίσματος

Νέα έρευνα έρχεται να καταρρίψει το μύθο των «θαυματουργών» αυτοκόλλητων τσιρότων που είναι εμποτισμένα με νικοτίνη, ως προς τη μακροπρόθεσμη διακοπή του καπνίσματος. Εντούτοις, φέρονται να αυξάνουν τη μνήμη και τη γνωσιακή λειτουργία των μη καπνιστών.

Σύμφωνα με την έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ που διενεργήθηκε σε 800 καπνιστές, φάνηκε πως τα αποτελέσματα των αυτοκόλλητων με νικοτίνη είναι πενιχρά ως προς τη συμβολή τους στην μακροπρόθεσμη και οριστική διακοπή του καπνίσματος.

Η μελέτη εξέτασε πρώην καπνιστές που διέκοψαν το κάπνισμα μεταξύ του 2001 και 2006 και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η «ισχυρή θέληση» έχει καλύτερα αποτελέσματα από τα αυτοκόλλητα νικοτίνης ή άλλα παρόμοια βοηθήματα διακοπής του καπνίσματος.

Προηγούμενες μελέτες είχαν δείξει ότι τα αυτοκόλλητα διπλασιάζουν τις πιθανότητες διακοπής του καπνίσματος σε σχέση με τα υπόλοιπα μέσα ή απλά τη θέληση του καπνιστή.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν οι ερευνητές του Χάρβαρντ οι προηγούμενες μελέτες δεν είχαν εξετάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τα αποτελέσματα και είχαν περιοριστεί σε λίγες εβδομάδες ή μήνες μετά την απόφαση των καπνιστών να διακόψουν το τσιγάρο.

Ενισχύουν τη μνήμη
Εντούτοις τα αυτοκόλλητα που είναι εμποτισμένα με νικοτίνη, σύμφωνα με μία άλλη εξίσου πρόσφατη έρευνα, βοηθούν τους μη καπνιστές να αντιμετωπίσουν προβλήματα μνήμης ή να ανακτήσουν μέρος της απολεσθείσας μνήμης τους.

Αυτό αναφέρει μελέτη του Πανεπιστημίου του Βάντερμπιλτ που δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση «journal of Neurology» και δείχνει ότι όσοι μη καπνιστές χρησιμοποίησαν τα αυτοκόλλητα με νικοτίνη βελτίωσαν κατά 46% την μνήμη τους.

Προηγούμενη μελέτη είχε δείξει, εξάλλου, ότι η νικοτίνη βοηθά και τους ασθενείς με νόσο Αλτσχάιμερ να ανακόψουν την εκφυλιστική πορεία της νόσου.
Διαβάστε περισσότερα...

Shakira - Fifa

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Shakira μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την εμφάνιση της στο gala της παγκόσμιας συνομοσπονδίας ποδοσφαίρου, FIFA, για την απονομή της Χρυσής Μπάλας, που έγινε στη Ζυρίχη, την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης με ένα στράπλες κόκκινο, μακρύ, φόρεμα, διακοσμημένο με πούλιες. Σε μια εμφάνιση που θύμιζε τη λάμψη του «παλιού» Χόλιγουντ, τα φλας των φωτογράφων άστραψαν.Η Shakira περπάτησε στο κόκκινο χαλί έχοντας στο πλευρό της τον πρόεδρο της FIFA Joseph Blatter.
zougla
Διαβάστε περισσότερα...

Βασιλιάδες - Μάρθα Καραγιάννη

Με ένα ρόλο έκπληξη επέστρεψε δυναμικά στη μικρή οθόνη η Μάρθα Καραγιάννη, κλέβοντας τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της καθημερινής τηλεοπτικής σειράς που πρωταγωνιστεί.Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τους κωμικούς και όχι μόνο ρόλους που ενσάρκωσε τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου και της τηλεόρασης έρχεται να συναρπάσει το κοινό ως “Ευγενία Παλαιολόγου” στους “Βασιλιάδες” του Mega. Η κα Μάρθα Καραγιάννη μίλησε στο TLIFE για το ρόλο της πλούσιας προέδρου που υποδύεται, την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση και τις μεγάλες παραγωγές του παρελθόντος.
Ο ρόλος της στη σειρά
Η ηρωίδα που υποδύεται είναι μια πλούσια επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια και πρόεδρος της ισχυρής εταιρίας καλλυντικών “Ελιά”. Είναι πανέξυπνη, δυναμική και αυτοδημιούργητη, αυστηρή, αλλά δίκαιη. Καταλαβαίνει περισσότερα απ' όσα αφήνει να φανούν. Είναι καλοπροαίρετη και γενναιόδωρη, ανταμείβει την αφοσίωση αλλά δεν συγχωρεί την προδοσία.Χήρα, χωρίς παιδιά, μένει σε μια βίλα στην Εκάλη. Όταν μαθαίνει πως είναι σοβαρά άρρωστη επιχειρεί να δώσει τέλος στη ζωή της, αλλά την σώζει ο Μάρκος Βασιλιάς. Εκείνη, από ευγνωμοσύνη και εκτίμηση, του αναθέτει την προεδρία της εταιρίας της.“Η Ευγενία είναι μια γυναίκα που έχει κατακτήσει αυτό το χώρο και είχε ξεκινήσει από πολύ χαμηλά και έφθασε να γίνει πλούσια. Της έτυχε μια δύσκολη στιγμή, να την βρουν άρρωστη και ανέθεσε στο Βασιλιά την προεδρία για να πάει στην Αμερική και να γίνει καλά. Πήγε, έγινε καλά και επέστρεψε για να προχωρήσει αλλιώτικα στη ζωή της. Βέβαια, δεν θα σας πω τι θα κάνει από εδώ και πέρα για να μην αποκαλύψω τις εξελίξεις...”, δήλωσε στο TLIFE και πρόσθεσε: “Είναι πολύ ωραίος ρόλος και ουσιαστικός και με ενδιέφερε από την αρχή πολύ. Είναι απλός και μοιάζει με όλα όσα μπορώ να κάνω εγώ”.
Τα πρώτα της βήματα
Η Μάρθα Καραγιάννη υπήρξε μια από τις πιο δημοφιλείς σταρ της χρυσής εποχής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Σπούδασε χορό και από τα οχτώ της χρόνια άρχισε να δίνει παραστάσεις στη Λυρική Σκηνή συμμετέχοντας στο παιδικό μπαλέτο της Λουκίας Σακελλαροπούλου, ενώ το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το έκανε σε ηλικία 16 ετών (1956) στην ταινία της Φίνος Φιλμς, "Η άγνωστος", σε σκηνοθεσία Ορέστη Λάσκου.
Η κινηματογραφική της καριέρα συνδέθηκε με τα λαμπερά μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη. Η συνεργασία τους ξεκίνησε το 1961 στην ταινία Ζητείται ψεύτης. Αν και ο Δαλιανίδης δεν ήθελε να την βάλει να παίξει σε αυτήν τη ταινία, γιατί την θεωρούσε β' διαλογής, ο Φίνος επέμεινε και με το ρόλο “Πίτσα Κίτσα, καλλιτέχνις” ξεκίνησε τη συνεργασία με την Finos Films.Το μοναδικό μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη, στο οποίο η Μάρθα Καραγιάννη δεν χόρεψε, ήταν το "Μερικοί το προτιμούν κρύο". Κι αυτό γιατί αρχικά στο ρόλο της επρόκειτο να εμφανιστεί η Άννα Φόνσου και μετά η Πόπη Λάζου. Τραγούδησε μόνο σε μια ταινία: "Γοργόνες και μάγκες".Σε 6 ταινίες υποδύθηκε ηρωίδες με το όνομα Μάρθα (Κορίτσια για φίλημα, Η ωραία του κουρέα, Ο μάγκας με το τρίκυκλο, η μαμά ξαναπαντρεύεται, η Ντίβα και ο Πρωτάρης, η φεμινίστρια) και ως κινηματογραφικό ζευγάρι με τον Κώστα Βουτσά μας χάρισε πολλές στιγμές γέλιου.
“Δεν νοσταλγώ την εποχή του χρυσού κινηματογράφου. Οι ταινίες του Φίνου πάντα πήγαιναν καλά. Εκείνη η εποχή ήταν ένα όνειρο που πέρασε και τώρα πια δεν υπάρχουν τέτοιες ταινίες”, είπε στο TLIFE.
Η πορεία στην τηλεόραση
Η Μάρθα Καραγιάννη είχε μεγάλη επιτυχία και στην ελληνική τηλεόραση, στην οποία οι ρόλοι φαίνεται να διαδέχτηκαν τη λαμπρή καριέρα στον κινηματογράφο. Το 1992-1993 την είδαμε στους μικρομεσαίους του Mega, ενώ ακολούθησαν “Τα Χρώματα της Αγάπης”, “Ζωή πατίνι” και “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Στη guest εμφάνισή της στη σειρά γνωρίστηκε καλύτερα με την Ελένη Ράντου με την οποία συμπρωταγωνίστησε λίγο αργότερα στην ταινία “Πεθαίνω για 'σένα”.Το 2005 την βλέπουμε στις “Επτά Θανάσιμες Πεθερές”, τέσσερα χρόνια αργότερα στα “Άγρια Παιδιά” και τώρα επιστρέφει με τους “Βασιλιάδες”.
Η ίδια αποκάλυψε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που πρωταγωνιστεί στη σειρά η οποία συγκέντρωσε υψηλέ νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα που έκανε την Κυριακή. “Το πρώτο επεισόδιο είχε μεγάλη επιτυχία και κάναμε 40%. Χαρήκαμε πολύ για την αγάπη του κόσμου και ελπίζουμε να συνεχίσουμε δυναμικά”Για τα γυρίσματα της σειράς, δήλωσε πως δεν έχει μεγάλες δυσκολίες, αφού ούτως η άλλως είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται τη δουλειά. Οι συνεργάτες της μιλούν πάντα για το πόσο καλή επαγγελματίας είναι, αλλά και το πόσο συνεπής στις υποχρεώσεις της. “Είναι από τους πρώτους που έρχεται στο γύρισμα και ακολουθεί πάντα τις σκηνοθετικές οδηγίες”, αναφέρουν άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί της.Στην ερώτηση, μάλιστα, αν την δυσκολεύουν τα γυρίσματα για καθημερινή σειρά απάντησε: “Να σου πω εγώ δεν έχω τέτοιες δυσκολίες. Οι καρατερίστικοι ρόλοι δεν είναι μεγάλοι για να έχουν ταλαιπωρία, όπως τα νεαρά ζευγάρια με τους έρωτες. Εδώ ο ρόλος είναι πιο ουσιαστικός και δεν με κουράζει".
Η ταύτιση του κόσμου με τη σειρά, το θέατρο και η πολιτική“Η συγκεκριμένη σειρά αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα και πιστεύω ότι ο κόσμος θα ταυτιστεί μαζί τους. Άσχετα αν οι πρωταγωνιστές βρίσκουν μια ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους, δείχνουν το ζόρι που περνάμε όλοι”, δήλωσε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι αυτό είναι και το βασικό στοιχείο που κάνει τους “Βασιλιάδες” πιο επίκαιρους από ποτέ..Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, πως από το καλοκαίρι που συμφώνησε για τη σειρά αποφάσισε να αφοσιωθεί σε αυτό. “Δεν έχω θέατρο και δεν σκέφτομαι να κάνω θέατρο αυτήν τη χρονιά, γιατί ήταν στη μέση η σειρά και δεν θέλω να κάνω 2 πράγματα μαζί. Εξάλλου, τα θέατρα τα βγάζουν και λίγο δύσκολα πέρα, εκτός από μερικά, όπως αυτό που παίζει ο Κώστας μου και είναι γεμάτο και είναι πολύ ωραίο”, σημείωσε.
Τέλος, σχολιάζοντας την δύσκολη περίοδο που διανύουμε και τις πολιτικές εξελίξεις δήλωσε με μια πικρία: “Το θέατρο που παίζουν στη Βουλή με τους κακούς ηθοποιούς δεν μου αρέσει καθόλου. Τα πράγματα είναι δυστυχώς πολύ δύσκολα”.
tlife
Διαβάστε περισσότερα...

Lindsay Lohan-Elizabeth & Richard:A Love Story

Μετά την γυμνή της φωτογράφηση ως Merilyn Monroe, η 25χρονη ηθοποιός Lindsay Lohan, θέλει να ενσαρκώσει την μεγάλη ντίβα του κινηματογράφου Elizabeth Taylor.Η άτακτη ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί την μεγάλη ντίβα στην ταινία για τη ζωή της “Elizabeth & Richard: A Love Story”.Δεν έχει γίνει καμία επίσημη δήλωση ακόμα αλλά η Lindsay Lohan θα ήθελε πολύ να ενσαρκώσει την Liz Taylor και τους δύο γάμους της με τον Richard Burton.
madata
Διαβάστε περισσότερα...

athina onassis+alvaro - sao paulo

Σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Σάο Πάολο υποδέχτηκε το 2012 η Αθηνά Ωνάση μαζί με τον σύζυγο της.Το ζευγάρι μαζί με τον αδερφό του Ντόνα, δείπνησε παρέα με φίλους, χόρεψε και στη συνέχεια παρακολούθησε ένα φαντασμαγορικό θέαμα με πυροτεχνήματα. Η Αθηνά, κατάφερε να μαγνητίζει τα βλέμματα αφού έλαμπε κυριολεκτικά στο πλευρό του αγαπημένου της αφού όμως λίγες ώρες πριν πέρασε μια μικρή περιπετειούλα η οποία παραλίγο να σταθεί αφορμή για τσακωμό με τον αγαπημένο της. Αιτία, όπως αναφέρει η Real, ήταν η απόφαση της να υποδεχτεί το νέο έτος ανανεωμένη. Η Αθηνά Ωνάση λίγο πριν την εκπνοή του έτους, επισκέφτηκε ένα από τα πιο φημισμένα κομμωτήρια του Σάο Πάολο, όπου καλλωπίζεται όλη η αφρόκρεμα της Βραζιλίας. Η γοητευτική κυρία τόλμησε να μια εντυπωσιακή αλλαγή κι έγινε ξανθιά. Αρκετές ώρες μετά και αφού το χρώμα είχε πετύχει, περίμενε να κάνει ένα βραδινό χτένισμα. Στη διπλανή ακριβώς θέση καθόταν μια από τις κοσμικές κυρίες της πόλης, με την οποία η Αθηνά γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια. Παραπλανημένη από την ξανθιά κουπ, η εν λόγω κυρία δεν αναγνώρισε την Αθηνά και όπως ήταν φυσικό δεν της μίλησε, με αποτέλεσμα η νεαρή Ωνάση να ενοχληθεί. Λίγα λεπτά αργότερα ο κομμωτής, κατέφθασε χαρωπός φωνάζοντας την Αθηνά με το όνομα της και λύνοντας την... παρεξήγηση. Οι δυο κυρίες, μόλις συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί ξέσπασαν σε γέλια. Αυτό όμως που αξίζει να αναφέρουμε είναι οι αντιδράσεις του συζύγου της, αφού μόλις την αντίκρισε της ζήτησε να αλλάξει και πάλι το χρώμα των μαλλιών της, καθώς πηγές αναφέρουν ότι δεν του άρεσε καθόλου. Κι έτσι η Αθήνα επέστρεψε στο κομμωτήριο και έγινε και πάλι καστανή! Τώρα το τι ειπώθηκε μεταξύ τους το ξέρουν μόνο οι ίδιοι!
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Έλενα Παπαρίζου - Mr. Perfect

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Γιάννη Πάριο.Η εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» πέτυχε την τραγουδίστρια μετά το τέλος των εμφανίσεών της, και μίλησε για όλα. Αποκάλυψε ότι ένα τεράστιο πρόβλημα με τον τένοντα του ποδιού της δεν την αφήνει να χορέψει στο «Dancing on ice», αφού κάνει φυσιοθεραπείες οπότε δεν μπορεί να ρισκάρει να χορέψει στον πάγο. Μίλησε επίσης για το ρόλο που έπαιξε το σόου στη ζωή της έτσι ώστε να αποφασίσει μείνει στην Ελλάδα, καθώς και για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Όσον αφορά στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της «Mr. Perfect», η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε ότι ένιωσε άβολα, όταν ο Κωνσταντίνος Ρήγος της είπε ότι πρέπει να συμμετάσχει σε κάποιες ερωτικές σκηνές. Τέλος, δήλωσε ότι θέλει μόνο υγεία και αγάπη για το 2012, αφού αυτά είναι τα μόνα που χρειάζεται ένας άνθρωπος.

gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Katie Holmes - jewelry

Τον τελευταίο καιρό τα… έχει ακούσει για τα καλά για το ντύσιμό της καθώς την έχουμε συνηθίσει να κυκλοφορεί με χαλαρά τζιν και αθλητικές φόρμες. Τώρα όμως η Katie Holmes αποφάσισε να δείξει ότι όταν θέλει μπορεί να είναι και σέξι. Η 33χρονη ηθοποιός και μητέρα φωτογραφήθηκε τόπλες για να διαφημίσει μια σειρά από κοσμήματα μεγάλου οίκου.
Με άκρως αισθησιακή διάθεση, η Katie κοιτάει στην κάμερα, καθώς τα μακριά καστανά μαλλιά τυλίγονται γύρω από το λαιμό της. Σε μία άλλη φωτογραφία η Katie κυλιέται στην άμμο, για να μας δείξει το πανέμορφο βραχιόλι της. Η σύζυγος του Tom Cruise τραβάει τα μαλλιά της προς τα πίσω για να δείξει τα σκουλαρίκια του οίκου μαζί με ένα πανέμορφο δαχτυλίδι. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Katie είπε ότι προσβλέπει σε ένα πλούσιο μέλλον. Όπως εξήγησε: «Αισθάνομαι έτοιμη… για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου. Θέλω να ξεκινήσω μία νέα φάση. Τι εννοώ με αυτός; Να παίξω ρόλους που φοβήθηκα στο παρελθόν και να ταξιδέψω με την κόρη μου.«Θα ήθελα να κάνω κι ένα επιχειρηματικό βήμα. Αλλά δεν βιάζομαι για αυτό».
Διαβάστε περισσότερα...

Kiefer Sutherland - 24

Οι fan του πολυμήχανου detective Jack Bauer έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, αφού την άνοιξη αρχίζουν τα γυρίσματα μιας ταινίας βασισμένης στην τηλεοπτική σειρά "24".Ο ηθοποιός Kiefer Sutherland, που και στην ταινία θα υποδύεται τον Jack Bauer, όπως άλλωστε και στην τηλεοπτική σειρά που ολοκληρώθηκε το 2010, αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα της ταινίας πρόκειται να αρχίσουν κατά τα τέλη Απριλίου ή τον Μάιο.Παρόλα αυτά, ο γνωστός ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς της Fox, "Touch", όπου θα υποδύεται τον πατέρα ενός εξαιρετικά έξυπνου αγοριού. Η Fox αναμένεται να παρουσιάσει μια δοκιμαστική, πρώτη προβολή της σειράς στις 25 Ιανουαρίου.
cosmo
Διαβάστε περισσότερα...

Σίσσυ Χρηστίδου - Μαρόκο

Μία εμπειρία της από το παρελθόν, και συγκεκριμένα όταν είχε επισκεφτεί παλαιότερα το Μαρόκο, μοιράστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου με τους τηλεθεατές.«Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ οι δυτικοί προορισμοί, αλλά είχα πάει στο Μαρόκο. Δεν ήθελα να πάω» αποκάλυψε η 31χρονη παρουσιάστρια. Και πρόσθεσε: «Είχε πάει ένας και είχε πει στη μαμά μου να της δώσει σαράντα χιλιάδες καμήλες για μένα!» είπε χαρακτηριστικά.Περιγράφοντας την εμπειρία της από το ταξίδι, αποκάλυψε και τον λόγο που δεν βγήκε από το ξενοδοχείο τις δέκα μέρες που ήταν στο Μαρόκο. «Όταν μπήκα στο ξενοδοχείο είδα έναν πίνακα με εξαφανισμένες τουρίστριες, σε περίπτωση που τις δει κανείς! Και λέω "σιγά μη βγω εγώ από εδώ μέσα"...» εξήγησε η ίδια.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...