BMW 2 Σειρά

BMW series 2
Η απόφαση της BMW να αυτονομήσει ονοματικά τα ανοικτά αυτοκίνητα της, δημιουργεί τη Σειρά 2. Αυτή, θα είναι ουσιαστικά οι ανοικτές εκδόσεις της νέας Σειράς 1. Αντίστοιχα και η Σειρά 4, που θα είναι τα cabriolet της νέας Σειρά 3.Η Σειρά 2, που αναμένεται να παρουσιαστεί στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού, θα διαθέτει παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά με την Σειρά 1. Θα διαθέτει πάνινη οροφή και ο βασικός της κινητήρας της θα είναι ο 1,6lt βενζίνης και πετρελαίου απόδοσης 135 & 170PS (ο βενζίνης) και 116PS ο πετρελαίου.
Σημειώστε πως αρχικά δε θα δούμε τη Σειρά 2 με τους 1,6lt κινητήρες, αφού θα παρουσιαστεί στο Παρίσι με κινητήρα 2.0 lt.
Πιο συγκεκριμένα, η 216i με τον 2.0 βενζίνης απόδοσης 150PS, η 218i με τον 2.0 βενζίνης απόδοσης 177PS, η 225i με τον 2.0 βενζίνης απόδοσης 218PS και ο 2λιτρος πετρελαίου, απόδοσης 214PS που θα κινεί την 220d.
Λίγο πριν την αποκάλυψη του μοντέλου, διάφορα σχέδια έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Εμείς υιοθετούμε αυτό του Βρετανικού περιοδικού CAR, το οποίο είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα…

NewsAuto-gr Διαβάστε περισσότερα...

project BuildTheEnterprise δημιουργία του Enterprise Star Trek

to-star-trek-ginetai-pragmatikotita
Μετά τις δραστικές μειώσεις στη χρηματοδότηση της NASA και τις αποτυχίες του ρωσικού διαστημικού προγράμματος, η προσπάθεια για κατάκτηση του διαστήματος έχει μείνει αρκετά πίσω.Υπάρχει βέβαια το πρόγραμμα εξόρυξης αστεροειδών στο οποίο συμμετέχει ένας από τους συνιδρυτές της Google όπως και κάποιες άλλες ιδιωτικές προσπάθειες αλλά γενικώς τα πράγματα δεν διαφαίνονται και πολύ αισιόδοξα ως προς τον τομέα αυτό.Προκειμένου λοιπόν να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ένας ιδιώτης σκέφτηκε κάτι πραγματικά πρωτότυπο. Την δημιουργία του διαστημοπλοίου “Enterprise” από τη σειρά Star Trek.Πρόκειται για το project BuildTheEnterprise http://www.buildtheenterprise.org , στόχος είναι το διαστημόπλοιο να είναι έτοιμο εντός 20ετίας.Ο υπεύθυνος του προγράμματος δεν είναι βέβαια ειδικός στο θέμα. Παρόλα αυτά έχει συγκεντρώσει ένα τεράστιο όγκο πληροφορίας σχετικά με τις υπάρχουσες τεχνολογίες που θα επέτρεπαν τη δημιουργία του Enterprise.
πηγη: To Star Trek γίνεται πραγματικότητα http://www.proho.gr/future-tech/star-trek-ginetai-pragmatikotita
Διαβάστε περισσότερα...

Αθεΐα προωθεί η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Απαγόρευση των θρησκευτικών συμβόλων και την υιοθέτηση ενός "ουδέτερου" ισοπεδωτικού κι αόριστου θρησκευτικού συμβόλου της "Πίστης" αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.Μέσα σε μια διεστραμμένη λογική αθεΐας και πολιτικής ορθότητας η αρμόδια επιτροπή έκρινε πως η απαγόρευση κάθε θρησκευτικού συμβόλου είναι ο «σεβασμός για τους διαφορετικούς θρησκευόμενους λαούς». Το τελικό σήμα – που παρουσιάστηκε στον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ και σε οκτώ άλλους θρησκευτικούς ηγέτες που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Πάρκο - διαθέτει απλά τη λέξη «Πίστη» και μια υδρόγειο, παράλληλα με τα λογότυπα των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων. Το σήμα θα φορεθεί από τους 193 θρησκευτικούς λειτουργούς - που θα ασχολούνται με αθλητές, υπαλλήλους, το προσωπικό και τα μέλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Όπως δήλωσε ο αιδεσιμότατος Duncan Green, ο οποίος υπηρετεί ως Αγγλικανός ιερέας και είναι ο επικεφαλής των πολύ-θρησκευτικών λειτουργιών των Ολυμπιακών Αγώνων: "Αν θέλουμε κάτι που να απευθύνεται σε όλες τις θρησκείες πρέπει να είναι ουδέτερο".

Το σχέδιο για ομογενοποίηση κι αφανισμό παγκοσμίως των ηθών, των εθίμων, των διαφορετικοτήτων, των Θρησκειών και των ξεχωριστών πολιτισμικών χαρακτηριστικών καλά κρατεί. Απέναντι σε αυτούς οι Έλληνες Εθνικιστές προτάσσουν την διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης, τα κελεύσματα των προγόνων και τις αξίες του Ορθόδοξου Ελληνισμού. Ακόμα ηχεί στα αυτιά μας η προτροπή του Μακαριστού Χριστόδουλου απέναντι στην παγκοσμιοποίηση: "Τι προτιμάτε να είστε; Κρέας ή κιμάς; Μην αφήσετε να σας κάνουν κιμά..."
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/thn-panthrhskeia-prowthoun-oi-olympic-games-tou-londinou
Διαβάστε περισσότερα...

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Αλλαγή στο προγραμματισμό κάνει ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 την καθημερινή του σειρά Είναι Στιγμές. Έτσι από αυτη την Πέμπτη η σειρα θα παίζει στις 5μμ κι όχι στις 7μμ που ήταν προγραμματισμένο βάζοντας στις 7μμ την επανάληψη του WIPE OUT. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που φτάνουν από την παράγωγη, το Είναι Στιγμές οδεύει προς το τέλος και την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν τα τελευταία γυρίσματα.
http://tvnea.blogspot.com/2012/05/blog-post_9529.html
Διαβάστε περισσότερα...

Stabaek- Tor Marius Gromstad

Stabaek Tor Marius Gromstad
Η σωρός του 22χρονου νεαρού άσου της Στάμπαεκ Tor Marius Gromstad βρέθηκε σε εργοτάξιο λίγα μέτρα από το διαμέρισμα του αδερφού του, τον οποίο και είχε επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου.«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε πως λάβαμε το μήνυμα για τον θάνατο του Τορ Μάριους.Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του, σε αυτή την δύσκολη μέρα» τόνισε ο γενικός διευθυντής της Στάμπαεκ, Χάλγκεϊρ Ανταλ, ενώ από την αστυνομία τονίζουν πως: «Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Δεν είχε πάνω του ταυτότητα». Δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου του, ωστόσο όλες οι ενδείξεις δείχνουν αυτοκτονία.

Norwegian soccer player found dead in Oslo!
OSLO (Reuters) - Stabaek's 22-year-old defender Tor-Marius Gromstad was found dead on an Oslo construction site on Monday, Norwegian national news agency NTB reported.
Friends, family and people involved with the club had been looking for the defender since he was reported missing on Saturday evening. Police said there was nothing to suggest a crime had been committed.
"It is with sadness that we have received the message that Tor-Marius is dead, and our warmest thoughts are with his family. This is a very difficult day for all concerned," the general manager of Stabaek, Hallgeir Andal, said in a statement.
Stabaek are currently last in the 16-team Norwegian top division.
Stabaek's players, coaches and employees of the football club were informed of the death on Monday morning.
Gromstad left his brother's apartment in Bislett, Oslo at 0730 CET on Saturday morning and was reported missing at 2100 CET that night.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα παιδιά άλλαξαν τη ζωή μου λέει η ΜΑΝΤΟΝΝΑ

Στο εξώφυλλο του ιταλικού περιοδικού «Vanity Fair» ποζάρει η «βασίλισσα της ποπ», Madonna, η οποία μίλησε για το νέο της άρωμα, τους φόβους που έχει αλλά και για τη μεγάλη αγάπη που έχει στα παιδιά της.«Εχει αλλάξει η ζωή μου από τότε που απέκτησα τα παιδιά μου. Με τα χρόνια μαθαίνεις πράγματα και γίνεσαι πιο υπομονετικός και πιο ανεκτικός. Τα παιδιά μου με έμαθαν να παίρνω πιο σοβαρά τα πράγματα αλλά και να είμαι ελαστική σε πολλά θέματα», είπε η «βασίλισσα της ποπ».
protothema-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Αρραβωνιάστηκε η LADY GAGA;

Εκεί λοιπόν που όλοι πίστευαν ότι η LADY GAGA έχει χωρίσει άρχισε να κυκλοφορεί ότι αρραβωνιάστηκε και μάλιστα και ο Terry Richardson έριξε λάδι στη φωτιά. Τελικά πάντως ο εκπρόσωπός της το διέψευσε τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας αρραβώνας...
Διαβάστε περισσότερα...

Οι δημοσιογράφοι είναι τσιράκια των νταβατζήδων - εκδοτών

Μπορεί να μην ακούστηκε «εγέρθητι», ούτε καν διαμαρτυρία όταν ο κ.Μιχαλολιάκος διέσχισε τον διάδρομο του Προεδρικού Μεγάρου, αντικρίζοντας δημοσιογράφους να κάθονται οκλαδόν, ωστόσο η απάντηση της Χρυσής Αυγής ήρθε μία ημέρα μετά...
Με μια ανακοίνωση που παρομοιάζει τη δημοσιογραφία ως επικερδές επάγγελμα που παραπληροφορεί και αποσιωπεί την αλήθεια, η Χρυσή Αυγή αναφέρει χαρακτηριστικά για όσους υποδέχτηκαν καθιστοί τον κ.Νίκο Μιχαλολιάκο στο Προεδρικό Μέγαρο: «Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι θα παραμένουν ένα με τη γη στο πέρασμα των Χρυσαυγιτών, καθώς δεν διαθέτουμε τα... χαρτζιλίκια για να τους σηκώσουμε όρθιους!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Έξις δευτέρα φύσις

Ή για να γίνουμε πιο κατανοητοί στο αμερικανοθρεμμένο σινάφι "you can't teach an old dog, new tricks". Κάθε άνθρωπος συμπεριφέρεται και διάγει τον κοινωνικό του βίο σύμφωνα με όσα έχει διδαχθεί από το περιβάλλον του και πράττουν οι όμοιοί του.

Οι δημοσιογράφοι των καθεστωτικών ΜΜΕ έχουν χάσει προ πολλού την αντικειμενικότητά τους και το λειτούργημα έχει μετατραπεί εδώ και καιρό σε ένα επικερδές επάγγελμα.

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων τα φερέφωνα και τα τσιράκια των νταβατζήδων - εκδοτών τρομοκρατούν, παραπληροφορούν, αποσιωπούν την αλήθεια και λασπολογούν οποιονδήποτε είναι ενάντια στα συμφέροντα των εργοδοτών τους.

Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει πια τον ρόλο τους, γι΄αυτό και στις τελευταίες εκλογές παρά τον οχετό και την συκοφαντία προς την Χρυσή Αυγή, έδωσε δυνατή φωνή στο Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα με 7% και 21 βουλευτές.

Κάποιοι δημοσιογράφοι, φανερά "προσβεβλημένοι" από τον γνωστό πια "Εγέρθητι", κάθισαν στο Προεδρικό Μέγαρο οκλαδόν την στιγμή που εισερχόταν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Μας είναι ακατόρθωτο να μάθουμε σε ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να κάθονται κατάχαμα και να κινούνται έρποντας πώς να σηκώνονται όρθιοι.

Η υπερηφάνεια κι η ένδειξη σεβασμού είναι έμφυτα και δεν επιβάλλονται. Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι θα παραμένουν ένα με την γη στο πέρασμα των Χρυσαυγιτών, καθώς δεν διαθέτουμε τα... χαρτζιλίκια για να τους σηκώσουμε όρθιους!»
Από ProtoThema-gr

Διαβάστε περισσότερα...

Κλέψανε την τσάντα της Μαρία Μπακοδήμου

Όπως έγραψε πριν από λίγο η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου: «Ωραία ξεκίνησε η εβδομάδα! Μου κλέψανε την τσάντα! Ιουυυ έχω σκάσει! Αν δεν με βρίσκεται δεν έχω κινητό»!
Διαβάστε περισσότερα...

SEXY ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΣΤΟ OLIMPICO Η ΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

RIA ANTONIOU OLIMPICO
Συνεχίζει την ανοδική της πορεία στην Ιταλία η Ρία Αντωνίου. Το ξανθό μοντέλο μετά την συμμετοχή της στο Ballando con le stelle έχει γίνει περιζήτητη. Η όμορφη Ρία εκτός από την παρουσίαση έχει αναλάβει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους στη γειτονική χώρα. Το TLIFE την συνάντησε στο Olympico στη Ρώμη ανάμεσα στους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της Ιταλίας. Η Ρία ανέλαβε τον ρόλο του διαιτητή! Φορώντας μαύρο κοντό σορτσάκι και στενό μαύρο φανελάκι, ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στον Bobo Vieri και τον Marco Delvicio.O Vieri ήταν και συμπαίκτης της στο ιταλικό Dancing και είχε εκδηλώσει πολλές φορές την συμπάθειά του...
TLIFE
Διαβάστε περισσότερα...

Στη Σαντορίνη η Tamara Ecclestone

Η 27χρονη καλλονή Tamara Ecclestone ήρθε στην Σαντορίνη για να φωτογραφηθεί για το προσωπικό της ημερολόγιο. Πιο σέξι από ποτέ η Ταμάρα μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών που έσπευσαν να την θαυμάσουν την ώρα που εκείνη πόζαρε με άνεση αισθησιακά στον φωτογραφικό φακό. Έμεινε στο κυκλαδίτικο νησί μόνο για 24 ώρες συνοδευόμενη από τον μνηστήρα της Ομάρ Κιάμι. Το ζευγάρι έφαγε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού ενώ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες διασκέδασε σε κλαμπ με την Ταμάρα να χορεύει ασταμάτητα.
πηγή: Reallife
Διαβάστε περισσότερα...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Έλενα Παπαβασιλείου και Βαγέλης Περρής και η μεταξύ τους σχέση έχει γίνει κάτι περισσότερο από καθαρά επαγγελματική.Το νέο τους «παιχνίδι» είναι να ανεβάζουν photos στο Twitter εν ώρα εκπομπής. Αυτό έκαναν και σήμερα: Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ πόζαρε ως ναζιάρα γατούλα και ο Περρής φωτογραφήθηκε κρατώντας το μικροσκοπικό μαγιό της.
ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-PHOTOS ELENA PAPAVASILEIOU





Διαβάστε περισσότερα...

ΠΟΙΕΣ CELEBRITIES ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΗΘΟΣ η ΣΤΗΘΟΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

Είναι υπερβολικά προικισμένες από τη φύση ή μόλις επένδυσαν παραπάνω απ' όσα έπρεπε σε θανατηφόρες καμπύλες;Το στήθος της Victoria Beckham πάει κι έρχεται, αφού άλλοτε το αυξάνει και άλλοτε το μειώνει, ανάλογα με τις επιταγές της μόδας και την εφαρμογή του εκάστοτε μικρού μαύρου φορέματος.



Το ντεκολτέ της Tori Spelling μάς προβληματίζει επανειλημμένως τόσα χρόνια. Παρά την πλαστική που παραδέχτηκε πρόσφατα πως έκανε στα 20s της, ή ίσως εξαιτίας της, το βαθούλωμα που παρατηρούμε πάνω από το στήθος της είναι σταθερά εκεί.



Η χρυσή εποχή της Whitney Houston έχει περάσει εδώ και δεκαετίες. Αντιστρόφως ανάλογα, το στήθος της είναι στα πάνω του τελευταία.


Σχολιάζοντας το στήθος της Beyonce, οι ειδικοί λένε πως μοιάζει φυσικό. Παρόλα αυτά, εμείς θυμόμαστε μια εποχή που την κατατάσσαμε στο σωματότυπο «αχλάδι», και όχι «κλεψύδρα».



To στήθος της Rihanna είναι μικρό, στητό και ταιριάζει στο σωματότυπό της. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως δεν το έχει πειράξει καθόλου, αλλά μπορεί και να σημαίνει πως έβαλε κομψά εμφυτεύματα μάρκας Mentor ή Natrelle.



Ποιος θα το ΄λεγε; Κι όμως, η Lindsay Lohan, παίρνει το βραβείο του πιο αληθοφανούς boob job. Μετά τους αλλεπάλληλους εξευτελισμούς και τις λάθος κινήσεις στην καριέρα της, καιρός ήταν να πει και κάποιος έναν καλό λόγο.



Οι εκπρόσωποι της Christina Aguilera αρνούνται πεισματικά να απαντήσουν στην ερώτηση που καίει τον κόσμο. Ο πλαστικός χειρουργός Dr David Abramson, όμως, παρατηρώντας φωτογραφίες της πριν και μετά, λέει: «Ή έκανε πλαστική, ή μεγάλωσε κατά 300 cc».



Παρόλο που η Halle Berry υποστηρίζει πως «δεν έχει κάνει πλαστικές, αλλά ποτέ δεν λέει ποτέ», το Hollywood είναι σίγουρο πως το στήθος της ήταν μια επένδυση που έκανε νωρίς στην καριέρα της. Το ίδιο και η μύτη της.

Διαβάστε περισσότερα...

Robert Pattinson - Mission: Blacklist

Μετά τη... θηριώδη επιτυχία που γνώρισε ως βρυκόλακας στο Twilight, ο Robert Pattinson σφραγίζει τη στροφή του προς πιο ποιοτικούς ρόλους, υποδυόμενος τον άνθρωπο που βοήθησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη του Σαντάμ Χουσεΐν.Ο βρετανός καρδιοκατακτητής θα παίξει στην ταινία Mission Blacklist, η οποία θα παρουσιάζει τη ζωή του Έρικ Μάντοξ, ενός στρατιωτικού ερευνητή, που έφθασε στα ίχνη του διαβόητου ιρακινού πρωήν ηγέτη.Οι παραγωγοί της ταινίας δηλώνουν ενθουσιασμένοι και δικαιωμένοι από την επιλογή του Πάτινσον για τον απαιτητικό ρόλο. Όπως λένε, «αποδεικνύει ότι τον ενδιαφέρει η ποιότητα και όχι η ποσότητα και ότι δεν φοβάται να παίξει ρόλους που μπορεί να τον απομακρύνουν από τις... τρελαμένες θαυμάστριές του».Για τις ανάγκες του ρόλου ο Πάτινσον χρειάστηκε να κάνει μια θυσία: αφού κουρεύτηκε «εν χρω» και αποχωρίστηκε την περίφημη κώμη του.
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΑΠΟ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ

Από 1η Ιουλίου θα μιλάμε φθηνότερα με κινητό και sms...
Από την 1η Ιουλίου 2012 οι Ευρωπαίοι πολίτες, θα έχουν μια ακόμη μείωση στις τηλεφωνικές χρεώσεις μέσω των κινητών τους, αλλά και στην αποστολή sms. Πρόκειται για την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία υπερψηφίσθηκε με 578 ψήφους υπέρ, 10 εναντίον και 10 αποχές.

Εισηγήτρια της σχετικής έκθεσης ήταν η Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Κόμματος Angelika Niebler, ενώ με την ίδια απόφαση εγκρίθηκε και η ΄΄επιλογή διαφορετικού παρόχου υπηρεσιών roaming (περιαγωγή) από εκείνου που έχουν στη χώρα τους΄΄. Με άλλα λόγια αυξάνεται ο ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο πεδίο εφαρμογής. Από το 2014, οπότε οι εταιρίες υποχρεούνται να προσαρμόσουν τις τιμές χρέωσης για τους πελάτες τους.

Για να γίνουμε όπως πιο συγκεκριμένοι θα σταθούμε σε μια λεπτομέρεια, η οποία ήταν η έναρξη της μείωσης κινητής τηλεφωνικής για τους Ευρωπαίους πολίτες. Σε ποσοστό 70% (από το 2007) και των sms σε ποσοστό 40% (τον ίδιο χρόνο) έως τον Ιούνιο του 2012, με σταδιακή μείωση της περιαγωγής, φθάσαμε στο σημερινό αποτέλεσμα υπέρ των καταναλωτών.

Θα θέλαμε εδώ να υπενθυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν με την τροποποίηση του κανονισμού 717/2007 όταν εισηγητές ήταν ο Αυστριακός Ευρωβουλευτής Πάουλ Ρούμπιγκ και ο υπογράφων, Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (2004-2009) με Επίτροπο την Βίβιαν Ρέντινγκ (Λουξεβούργο).

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι, επρόκειτο για άθλο, καθώς τα συμφέροντα των μεγάλων πολυεθνικών κινητής τηλεφωνίας, άρχισαν να τις προβληματίζουν, κυρίως στον επενδυτικό τομέα. Πολύ περισσότερο δε όταν με προσωπική μας εισήγηση, στην Έκθεση περιλήφθησαν αισθητές μειώσεις στους καλοκαιρινούς μήνες και επιπλέον στις περιπτώσεις χρήσης περιαγωγής για τους επαγγελματίες, που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, κυρίως στο εξωτερικό (πχ δημοσιογράφοι, υπάλληλοι του δημοσίου, αλλά και των επιχειρήσεων).

Από το 2007 έως το 2009, έγιναν από την Κομμισσιόν πολλαπλές ρυθμίσεις, δεδομένου ότι ο κανονισμός θα ίσχυε μέχρι τον Ιούνιο του 2012. Από τότε έως σήμερα η προσοχή ήταν στραμμένη στις ΄΄παροχές εγγυήσεων εναντίον των ΄΄φουσκομένων λογαριασμών΄΄ για την περιαγωγή δεδομένων΄΄.

Προσωπικά εκτιμώ ότι, με βάση τ’ αποτελέσματα χρήσης των κινητών τηλεφώνων από τους πολίτες, δικαιώνουν την προσπάθεια μας τόσο την προσωπική, όσο και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που ξεκινήσαμε το μεγάλο εγχείρημα, προς το συμφέρον εκατομμυρίων συμπολιτών μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα των νέων. Γιατί είναι αυτοί, που κατά πλειοψηφία είναι δέκτες, γνώστες και χειριστές των ηλεκτρονικών μέσων.

Επιπλέον των συνανθρώπων μας που ζουν σε απόμακρες περιοχές. Πολλοί από τους οποίους στην απομόνωση ή και την εγκατάλειψη. Εκείνοι, που έχουν ανάγκη χρήσης και επαφής με φίλους και συγγενείς, μέσα από μια τηλεφωνική κλήση.

Είναι χρήσιμο, στο σημείο αυτό, να αναφερθούμε αριθμητικά τι σημαίνει η πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

• Σήμερα μια μονόλεπτη τηλεφωνική κλίση κοστίζει 35 λεπτά και το γραπτό μήνυμα (sms) 11 λεπτά.

• Από την 1η Ιουλίου θα κοστίζουν στον πολίτη, αντίστοιχα 29 λεπτά και 9 λεπτά.

• Το 2013, 24 λεπτά και 8 λεπτά αντίστοιχα

• Το 2014, 19 λεπτά και 6 λεπτά τα (sms)

• Για το Internet, οι τιμές από την 1η Ιουλίου διαμορφώνονται στα 70 λεπτά, 45 λεπτά (2013) και 20 λεπτά (2014). Οπότε θα τροποποιηθεί και πάλι ο κανονισμός της Κομμισσιόν, δεδομένου ότι λήγει η παρούσα θητεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Μανώλης Μαυρομμάτης, δημοσιογράφος, πρ. ευρωβουλευτής ΝΔ
Διαβάστε περισσότερα...

Παναθηναικος vs Galatasaray βιντεο

Ένα νέο βίντεο με τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟ και της Γαλατασαράι στην πλατεία Ταξίμ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.Στο βίντεο, που έχει διάρκεια περίπου εφτά λεπτών, φαίνονται αρχικά οι συγκεντρωμένοι οπαδοί της Γαλατά και στη συνέχεια, οι "πράσινοι".
Αρχικά οι οπαδοί των δύο ομάδων συνυπάρχουν ειρηνικά φωνάζοντας συνθήματα και τραγουδώντας τους εθνικούς ύμνους Ελλάδας και Τουρκίας.Μόλις οι οπαδοί της Γαλατά αρχίζουν τα "Ολυμπιακός, Ολυμπιακός" για να ...πικάρουν τους "πράσινους" άρχισε και το ξύλο! video
Διαβάστε περισσότερα...