Επεισοδια 16-17-18-19-20 σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής

σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια download
σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια online
σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια dailymotion
Ο Σουλεϊμάν αναγγέλλει τους αρραβώνες τους και η Βασιλομήτωρ ξεκινά τις προετοιμασίες για τον γάμο. Η Χατιτζέ είναι συντετριμμένη μαθαίνοντας το νέο και πιστεύει ότι οποιαδήποτε σχέση μεταξύ εκείνης και του Ιμπραήμ έχει πλέον τελειώσει. Παραμένει έξω στο χιόνι όλη τη νύχτα και αρρωσταίνει βαριά.
Η Βικτόρια καταφέρνει τελικά να μπει στο χαρέμι του Τοπ Καπί, σχεδιάζοντας να εκδικηθεί για τη δολοφονία του αρραβωνιαστικού της κατά τη διάρκεια της τελετής του γάμου τους στο κάστρο της Ζεμούν στην Ουγγαρία. Ο Οθωμανικός στρατός πολιόρκησε το κάστρο της Ζεμούν τη νύχτα του γάμου τους και ο μέλλων σύζυγος της Βικτόρια δολοφονήθηκε από τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν. Η Βικτώρια φτάνει στην Κωνσταντινούπολη μεταμφιεσμένη ως άντρας, αλλάζει το όνομά της σε Βίκτωρ και συναντά τον Ματρακτσί που είναι υπεύθυνος για την προμήθεια σκλάβων στο παλάτι. Μέσω αυτούγνωρίζει τον Ιμπραήμ Πασά και έτσι, καταφέρνει να μπει στο χαρέμι. Ο Ιμπραήμ αγνοεί τις προθέσεις της και την αγοράζει ως σκλάβα-υπηρέτρια για να εργαστεί στο χαρέμι. Την ίδια στιγμή, η Χουρρέμ είναι πολύ στεναχωρημένη που πήραν το παιδί της για να το δώσουν σε μια τροφό. Αποφασίζει να επισκεφτεί τη γυναίκα που είναι υπεύθυνη για τα φυλαχτά και τα γούρια και της ζητά να ετοιμάσει φυλαχτά για εκείνη, πιστεύοντας ότι θα τη βοηθήσουν να πάρει πίσω το παιδί της. Χαίρεται πολύ όταν αυτά φτάνουν στα χέρια της και μαθαίνει πως περιμένει και πάλι παιδί. Η Μαχιντεβράν αναστατώνεται όταν μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Χουρρέμ.
Στο χαρέμι ξεσπάει μεγάλη φωτιά και οι πρίγκιπες βρίσκονται αντιμέτωποι με τον θάνατο. Μέσα στον πανικό, η Βικτόρια σώζει τους πρίγκιπες με ηρωικό τρόπο και γίνεται η αγαπημένη σκλάβα της Βασιλομήτορος. Ως επιβράβευση, γίνεται επισήμως δεκτή στο χαρέμι. Ξεκινά αμέσως έρευνα για να ανακαλυφθούν οι υπεύθυνοι για τη φωτιά, αλλά δεν είναι δυνατό να εξαχθεί κάποιο τελικό συμπέρασμα. Η Χουρρέμ και η Μαχιντεβράν κατηγορούν η μία την άλλη για τη φωτιά, καθώς η Μαχιντεβράν ισχυρίζεται ότι η Χουρρέμ σχεδίαζε να σκοτώσει τον γιο της Μαχιντεβράν. Η Χατιτζέ, που στο μεταξύ έχει αρραβωνιαστεί τον Τσελεμπή Πασά, χάνει πλέον κάθε ελπίδα να είναι με τον Ιμπραήμ. Τον σκέφτεται συνεχώς, αλλά γνωρίζει ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να είναι μαζί. Είναι συντετριμμένη. Οι προετοιμασίες για την εκστρατεία ολοκληρώνονται και ο στρατός προελαύνει για τη Ρόδο. Ο Σουλεϊμάν γνωρίζει καλά τους κινδύνους του πολέμου αυτού και ότι η νίκη δεν θα είναι εύκολη. Η επίθεση στο πλοίο του κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τον Ιμπραήμ, αποδεικνύει πόσο δίκιο έχει: ο στόλος τους πέφτει σε ενέδρα. Οι άνθρωποι του χαρεμιού αγωνιούν, καθώς μαθαίνουν τα τρομερά νέα.

σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια download
σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια online
σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια dailymotion
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Διαβάστε περισσότερα...

Συμβόλαιο με το μπάσκετ Γλυφάδας υπέγραψε ο Χρήστος Χολίδης

christos holidis
Συμβόλαιο ενός έτους με ομάδα μπάσκετ της Γλυφάδας υπέγραψε γνωστός τραγουδιστής, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην κάμερα του Star, ενώ είπε με χιούμορ ότι καλύτερα να γράφουν οι αθλητικές εφημερίδες για εκείνον, παρά άλλες.Ο λόγος για τον Χρήστο Χολίδη, ο οποίος ασχολείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια με το μπάσκετ. «Είμαι πιο πολλά χρόνια αθλητής, από ότι είμαι τραγουδιστής. Του χρόνου ισοφαρίζω…» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...

Crystal Ovale Bluetooth

Crystal Acoustics Ovale-E Portable Bluetooth speaker
Κατά καιρούς συναντώ κάποια gadget που τα θεωρώ πολύ έξυπνα και πρωτότυπα: ένα τέτοιο είναι το Crystal Audio Ovale. Πρόκειται για μια όμορφη φορητή BlueTooth
ηχόμπαρα με πολλαπλές χρήσεις και λειτουργίες. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι είναι και τι κάνει…

Εισαγωγή – Χαρακτηριστικά

Πολύ πρόσφατα, η Crystal Audio διέθεσε προς αγορά, το «φορητό ηχείο bluetooth» όπως η ίδια το χαρακτηρίζει, ονόματι Ovale.

Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής (από το site του κατασκευαστή):

Μεγάφωνα Μονάδες: 2x 28mm
Παθητικοί Ακτινοβολητές: 1x 75x35mm
Ενισχυτής Watts: 2x 1.5W
Είσοδοι Είσοδος 3.5mm: Ναι
Bluetooth Έκδοση: 2.1 EDR
Προφίλ: A2DP, AVRCP
Μέγιστη Εμβέλεια (m): 10
Κωδικοποίηση SBC: Ναι
Μικρόφωνο: Ναι
Τροφοδοσία Λειτουργία με Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες: Ναι
Διάρκεια Ζωής Μπαταρίας: 8 ώρες
Διάρκεια Φόρτισης Μπαταριών: 2,50 ώρες
Xωρητικότητα Μπαταρίας: 500 mAh
Τροφοδοσία μέσω USB: Ναι
Διαστάσεις (mm): 220 x 72 x 34
Βάρος (Kgrs): 0.22

ΠεριεχόμεναΠεριεχόμενα συσκευασίας

To Ovale έρχεται σε ένα μακρόστενο χαρτονένιο κουτί, με τα λογότυπα της εταιρίας και την φωτογραφία του απέξω. Επίσης βρίσκουμε αρκετά αναλυτική αναφορά στις δυνατότητες και στα χαρακτηριστικά του. Ανοίγοντας το κουτί, η ΒΤ ηχόμπαρα βρίσκεται μέσα στο προστατευτικό της περιτύλιγμα. Σε ένα σακουλάκι θα βρούμε το 3.5″ minijack καλώδιο , καθώς και το usb καλώδιο για φόρτιση ή για τροφοδοσία κατά την λειτουργία της ηχόμπαρας. Σε άλλο σακουλάκι θα βρούμε την επαναφορτιζόμενη μπαταρία τύπου BL-5C, και ένα στρογγυλό πλαστικό σαν νόμισμα. Τέλος, θα βρούμε το manual του προϊόντος.

Ovale πρόσοψηΓενικά – προετοιμασία

Η ηχόμπαρα κατά την γνώμη μου είναι όμορφη, βαμμένη σε μαύρο ματ χρώμα («rubber» το ονομάζει η Crystal Audio), και αρκετά φορητή ώστε να μας ακολουθήσει παντού μέσα σε κάποια τσάντα. Τοποθετούμε την μπαταρία στην θέση της για να την φορτίσουμε, και σφηνώνουμε στο πίσω μέρος της το στρογγυλό πλαστικό, το οποίο παίζει το ρόλο στηρίγματος, σαν ποδαράκι για να την κρατάει όρθια. Όσο είναι σφηνωμένο το στρογγυλό πλαστικό «ποδαράκι», δεν μπορούμε να ανοίξουμε το καπάκι της μπαταρίας γιατί εμποδίζει την πρόσβαση του χεριού μας στο κλιπάκι από το πορτάκι της μπαταρίας.

πίσω και πλάιΜπαταρία

Η μπαταρία είναι η BL-5C, η οποία ψάχνοντας λίγο στο ιντερνετ, βλέπουμε πως είναι μια πολύ κοινή μπαταρία για τηλέφωνα ΝΟΚΙΑ, με χαμηλό κόστος αν κάποιος θέλει να αγοράσει και δεύτερη . Η αυτονομία της σύμφωνα με την Crystal Audio είναι περίπου 8 ώρες, και η φόρτιση διαρκεί γύρω στις δυόμιση ώρες.

πλάιΣυνδέσεις – Πλήκτρα χειρισμού

Στην δεξιά πλευρά όπως το κοιτάμε από μπροστά και κάτω από το λογότυπο της εταιρίας, βρίσκονται τα τρία συνδυαστικά πλήκτρα χειρισμού (next/volume up, play/pause/mode, previous/volume down). Ακριβώς από κάτω υπάρχει το ενδεικτικό led λειτουργίας του bluetooth. Στο δεξιά πλαϊνή πλευρά, θα βρούμε την γνωστή είσοδο usb (για φόρτιση ή τροφοδοσία), το 3.5″ line in minijack, και το κουμπάκι on/off. Θα προτιμούσα να έχουν λίγο μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους, καθώς ειδικά με το usb καλώδιο συνδεδεμένο, το (πολύ μικρό) κουμπάκι on/off γίνεται δύσκολο στην πρόσβαση. Παραδίπλα βρίσκονται και οι τρυπίτσες για το ενσωματωμένο μικρόφωνο.

smartphone connectedΛειτουργίες – χρήση

Η ΒΤ ηχόμπαρα μας μπορεί να συνδεθεί είτε στο minijack line in της, είτε μέσω bluetooth, με κάθε πιθανή πηγή αναπαραγωγής, από υπολογιστές, laptops, κινητά, tablets, mp3 players κλπ, αρκεί αυτά να έχουν line out ή bluetooth. Για να την χρησιμοποιήσουμε μέσω ΒΤ, πρέπει πρώτα να γίνει paired με την αντίστοιχη συσκευή μας (pin: αν τυχόν σας ζητηθεί, είναι το 0000). Η διαδικασία του pairing γίνεται πατώντας πάνω της το μεσαίο κουμπί («mode»). Από εκεί και μετά, συνδέεται αυτόματα στις paired συσκευές. Για το streaming του ήχου μέσω ΒΤ, γίνεται χρήση του πρωτοκόλλου A2DP. Αντίστοιχα, μπορούμε να κάνουμε μέσω της ηχόμπαρας, ένα στοιχειώδες remote control στα αρχεία που αναπαράγουμε, ουσιαστικά να πάμε στο επόμενο ή στο προηγούμενο ή να πατήσουμε παύση και μετά ξανά play, μέσω του πρωτοκόλλου AVRCP. Ολα αυτά με χρήση των τριών συνδυαστικών πλήκτρων, με στιγμιαίο πάτημα. Παρατεταμένο πάτημα των πλήκτρων μας δίνει έλεγχο στο volume της συσκευής (ανεξάρτητο από την ένταση που ήδη μπορεί να έχει ο εισερχόμενος ήχος από το εκάστοτε μηχανάκι που streamάρει στο Ovale). Αυτές οι δυνατότητες των πλήκτρων δεν είναι διαθέσιμες όταν το χρησιμοποιούμε μέσω του line in. Τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ανοιχτή ακρόαση για το κινητό μας (speakerphone). Γι'αυτό και βρίσκουμε το μικροφωνάκι στο πλάι του. Μπορούμε από αυτό να αποδεχτούμε και να τερματίσουμε την κλήση (με στιγμιαίο πάτημα), ή να απορρίψουμε μια εισερχόμενη κλήση (με παρατεταμένο πάτημα) του κουμπιού «play/pause/mode».

pc connectedΕντυπώσεις

Το Ovale χρησιμοποιήθηκε με όλους τους πιθανούς τρόπους: Με BT σύνδεση αλλά και με το line in του, μαζί με το κινητό, με το λάπτοπ, στον υπολογιστή του γραφείου, σαν ηχείο αλλά και σαν ανοιχτή ακρόαση κλήσης, με ακολούθησε μέχρι και στην παραλία για μουσικούλα με BT streaming από το κινητό… Ο ήχος του είναι δυνατός, καθαρός και γεμάτος, πολύ καλύτερος σε όλους τους τομείς από τα ηχειάκια των λάπτοπ μου… Παίζει αρκετά δυνατά για το μέγεθος του, και αν το παρακάνουμε δίνοντας του πολύ ενισχυμένο σήμα στην είσοδο του και ψαλιδίσει, απλά χαμηλώνοντας λίγο την ένταση όλα ξαναγίνονται φυσιολογικά. Ειδικά για το μέγεθος του (και λογικά λόγω του παθητικού ακτινοβολητή που χρησιμοποιεί ταυτόχρονα με τα δύο μεγάφωνα του), τα μεσοχαμηλά του είναι άκρως ικανοποιητικά.

smartphone λειτουργίεςΕπίλογος

Με τιμή 30-40€ ( skroutz.gr), είναι ένα πολύ ενδιαφέρον gadget ήχου. Με χρήση του καλωδίου στην line in του ή με ΒΤ ασύρματη χρήση, επαναφορτιζόμενο, με καλή φορητότητα και όμορφη εμφάνιση, θα μας ακολουθήσει οπουδήποτε θελήσουμε μουσικούλα χωρίς ανάγκη για ύπαρξη πρίζας, ή θα αντικαταστήσει επάξια τα (συνήθως κακής απόδοσης) ηχειάκια των laptop μας. Και όχι μόνο…

Links

Crystal Audio
Crystal Audio @ Facebook
Σελίδα προϊόντος

ΠΗΓΗ http://fractalbit.gr/crystal-audio-ovale-bluetooth-soundbar/
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΡΕ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΕΡΕ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
Οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας τρέχουν και εκείνος δεν θα μπορούσε να μην τις σχολιάσει με τον δικό του τρόπο. Ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του έχουν συγκεντρώσει το πρώτο υλικό της εκπομπής, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου. Μάλιστα, το τρέιλερ της εκπομπής είναι ήδη έτοιμο και έχει αρκετή δόση χιούμορ! VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...