Επεισοδια 16-17-18-19-20 σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής

σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια download
σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια online
σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια dailymotion
Ο Σουλεϊμάν αναγγέλλει τους αρραβώνες τους και η Βασιλομήτωρ ξεκινά τις προετοιμασίες για τον γάμο. Η Χατιτζέ είναι συντετριμμένη μαθαίνοντας το νέο και πιστεύει ότι οποιαδήποτε σχέση μεταξύ εκείνης και του Ιμπραήμ έχει πλέον τελειώσει. Παραμένει έξω στο χιόνι όλη τη νύχτα και αρρωσταίνει βαριά.
Η Βικτόρια καταφέρνει τελικά να μπει στο χαρέμι του Τοπ Καπί, σχεδιάζοντας να εκδικηθεί για τη δολοφονία του αρραβωνιαστικού της κατά τη διάρκεια της τελετής του γάμου τους στο κάστρο της Ζεμούν στην Ουγγαρία. Ο Οθωμανικός στρατός πολιόρκησε το κάστρο της Ζεμούν τη νύχτα του γάμου τους και ο μέλλων σύζυγος της Βικτόρια δολοφονήθηκε από τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν. Η Βικτώρια φτάνει στην Κωνσταντινούπολη μεταμφιεσμένη ως άντρας, αλλάζει το όνομά της σε Βίκτωρ και συναντά τον Ματρακτσί που είναι υπεύθυνος για την προμήθεια σκλάβων στο παλάτι. Μέσω αυτούγνωρίζει τον Ιμπραήμ Πασά και έτσι, καταφέρνει να μπει στο χαρέμι. Ο Ιμπραήμ αγνοεί τις προθέσεις της και την αγοράζει ως σκλάβα-υπηρέτρια για να εργαστεί στο χαρέμι. Την ίδια στιγμή, η Χουρρέμ είναι πολύ στεναχωρημένη που πήραν το παιδί της για να το δώσουν σε μια τροφό. Αποφασίζει να επισκεφτεί τη γυναίκα που είναι υπεύθυνη για τα φυλαχτά και τα γούρια και της ζητά να ετοιμάσει φυλαχτά για εκείνη, πιστεύοντας ότι θα τη βοηθήσουν να πάρει πίσω το παιδί της. Χαίρεται πολύ όταν αυτά φτάνουν στα χέρια της και μαθαίνει πως περιμένει και πάλι παιδί. Η Μαχιντεβράν αναστατώνεται όταν μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Χουρρέμ.
Στο χαρέμι ξεσπάει μεγάλη φωτιά και οι πρίγκιπες βρίσκονται αντιμέτωποι με τον θάνατο. Μέσα στον πανικό, η Βικτόρια σώζει τους πρίγκιπες με ηρωικό τρόπο και γίνεται η αγαπημένη σκλάβα της Βασιλομήτορος. Ως επιβράβευση, γίνεται επισήμως δεκτή στο χαρέμι. Ξεκινά αμέσως έρευνα για να ανακαλυφθούν οι υπεύθυνοι για τη φωτιά, αλλά δεν είναι δυνατό να εξαχθεί κάποιο τελικό συμπέρασμα. Η Χουρρέμ και η Μαχιντεβράν κατηγορούν η μία την άλλη για τη φωτιά, καθώς η Μαχιντεβράν ισχυρίζεται ότι η Χουρρέμ σχεδίαζε να σκοτώσει τον γιο της Μαχιντεβράν. Η Χατιτζέ, που στο μεταξύ έχει αρραβωνιαστεί τον Τσελεμπή Πασά, χάνει πλέον κάθε ελπίδα να είναι με τον Ιμπραήμ. Τον σκέφτεται συνεχώς, αλλά γνωρίζει ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να είναι μαζί. Είναι συντετριμμένη. Οι προετοιμασίες για την εκστρατεία ολοκληρώνονται και ο στρατός προελαύνει για τη Ρόδο. Ο Σουλεϊμάν γνωρίζει καλά τους κινδύνους του πολέμου αυτού και ότι η νίκη δεν θα είναι εύκολη. Η επίθεση στο πλοίο του κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τον Ιμπραήμ, αποδεικνύει πόσο δίκιο έχει: ο στόλος τους πέφτει σε ενέδρα. Οι άνθρωποι του χαρεμιού αγωνιούν, καθώς μαθαίνουν τα τρομερά νέα.

σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια download
σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια online
σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια dailymotion
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου