ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

-Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε μέσα σε βαγόνι
-Ήταν προγραμματισμένος να ενεργοποιηθεί όταν ο συρμός θα βρισκόταν σε κίνηση
-Η αστυνομία έκλεισε το σταθμό και απομάκρυνε τον κόσμο
Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα μέσα σε συρμό του μετρό στο σταθμό του Αιγάλεω.Η αστυνομία ενημερώθηκε για ύποπτο αντικείμενο και αμέσως έκλεισε ο σταθμός και απομακρύνθηκε ο κόσμος ενώ στο σημείο πήγε κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που διαπίστωσε ότι πράγματι επρόκειτο για βόμβα.Ο μηχανισμός παρελήφθη και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας όπου εξετάζεται ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.
Διαβάστε περισσότερα...

Δημοσιογράφος του skai έκανε αλλαγή φύλου!

Γεννήθηκε αγόρι, αλλά γνωρίζει επιτυχία σαν κορίτσι! Γνωστή δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έκανε αλλαγή φύλλου και μάλιστα στην εφηβεία!Ήταν άντρας και αποφάσισε να αλλάξει φύλλο μετά από τις σεξουαλικές αναζητήσεις που είχε! Πίστεψε πώς μέσα σ' ένα γυναικείο σώμα θα ένιωθε πιο άνετα και γι' αυτό και προέβη στην παραπάνω ενέργεια! Πώς όμως αντέδρασαν οι γονείς του στο άκουσμα αυτής της είδησης; Κανείς δεν ξέρει! Το σίγουρο είναι ότι το όνειρό του έγινε πραγματικότητα... Αμέσως μετά την επέμβαση αλλαγής φύλλου έκανε ακόμα ένα όνειρό της (πλέον) πραγματικότητα! Αυτό της δημοσιογραφίας! Τώρα εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ! Ελάχιστοι άνθρωποι είναι εκείνοι από το στενό της περιβάλλον και πόσο μάλλον από το εργασιακό της χώρο που γνωρίζουν το πραγματικό της φύλλο!Σε λίγες μέρες όχι μόνο θα σας αποκαλύψουμε το όνομα της δημοσιογράφου αλλά θα σας παρουσιάσουμε φωτογραφικό υλικό πώς ήταν πριν από την αλλαγή φύλλου και πως είναι τώρα!
Σοκ! Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έκανε αλλαγή φύλου!
πηγη:http://www.inews.gr/59/sok-dimosiografos-tou-skai-ekane-allagi-fylou.htm
Διαβάστε περισσότερα...

Rihanna-Chris Brown -Ξανά μαζί;

Η μουσική συνεργασία της Rihanna με τον πρώην αγαπημένο της Chris Brown έχει πυροδοτήσει νέες φήμες περί ερωτικής σχέσης των δύο τραγουδιστών.Ο Chris Brown είχε ξυλοκοπήσει άγρια την δημοφιλή νεαρή τραγουδίστρια, το 2009, όταν είχαν σχέση.Το επεισόδιο αυτό του είχε προκαλέσει προβλήματα τόσο με το νόμο, καθότι βρέθηκε αντιμέτωπος με δικαστή, όσο και με την καριέρα του.
Τον τελευταίο χρόνο, ο Brown έχει δει την επαγγελματική του πορεία να αλλάζει προς το καλύτερο, και η Rihanna του έχει προσφέρει την στήριξη της, επαινώντας το νέο του album.
Οι δύο σταρ πρόσφατα αποκάλυψαν και τη συνεργασία τους σε δύο τραγούδια, το ένα εκ των οποίων θα περιλαμβάνεται στο album της Rihanna και το δεύτερο στο album του Chris Brown.
Η μουσική τους συνεργασία αναθέρμανε τις φήμες που θέλουν τη Rihanna να έχει πέσει και πάλι στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της, παρότι επισήμως ο Chris Brown διατηρεί σχέση με την Karrueche Tran. Ωστόσο, η εμφάνιση του στο πάρτι γενεθλίων της Rihanna έριξε νέο «λάδι στη φωτιά».
Η επανένωση των δύο τραγουδιστών, έστω και μουσικά, έχει διχάσει ωστόσο τους φανς τόσο της Rihanna όσο και του Chris Brown, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι φίλοι των δύο σταρ προσπαθούν να αποτρέψουν την αναθέρμανση του ειδυλλίου τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι... τεμπέλες κάνουν καλύτερο sex!

Όχι, δεν εννοούμε αυτές που δεν δίνουν τα πάντα στο SEX , αλλά αυτές που δεν κάνουν πολλές δουλειές στο σπίτι και δεν δουλεύουν πολύ. Είναι αποδεδειγμένο ότι το άγχος προκαλεί προβλήματα στη σεξουαλική ζωή, έτσι οι γυναίκες που δεν έχουν πολύ άγχος και πολλές δουλειές, σίγουρα απολαμβάνουν μία πιο ενεργή σεξουαλική ζωή. Μήπως να μη δουλεύετε τελικά τόσο;
http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SEXRERTS/item/37302-Oi-tempeles-kanoyn-kalytero-sex
Διαβάστε περισσότερα...