ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Η Στεφανίδου φιλοξενώντας τις προκλητικές δηλώσεις του "τέρατος" της Ξάνθης λίγες μόνο μέρες μετά το φρικιαστικό έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, παραβίασε όλους τους κανόνες. Κυρίως τους ηθικούς!

Βάσει των θεμάτων που παίζει φέτος η εκπομπή της, είμασταν σχεδόν σίγουροι ότι θα ασχοληθεί και με την ιστορία αυτή. Εξάλλου, πριν λίγο καιρό είχε αφιερώσει ολόκληρη εκπομπή στον Κυριάκο Παπαχρόνη.

Αλλά όχι δεν περιμέναμε ότι η Τατιάνα θα έδινε βήμα στον δολοφόνο, για να ακουστούν οι προκλητικές απόψεις του τύπου: "τα ήθελε η κοπέλα". Τι ακριβώς ήθελε Τατιάνα μου η κοπέλα; Και η κάθε κοπέλα που πέφτει θύμα βιασμού ή δολοφονίας;

Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπει να βγουν στον αέρα τέτοιες δηλώσεις; Και μάλιστα στη μεσημεριανή-απογευματινή ζώνη όπου οικογένειες βλέπουν τηλεόραση; Που τα παιδιά μπορεί να ακούσουν.

Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει σεβασμός στην οικογένεια της κοπέλας, που έχασε με τον πιο βάναυσο και φρικιαστικό τρόπο, έξω από το σπίτι τους, το παιδί τους.

Κι επειδή το κοινό έχει αποκτήσει πια τηλεοπτική συνείδηση (από τα καλά της κρίσης) δεν επιβράβευσε την "δημοσιογραφική επιτυχία" της Τατιάνας. Βλέπεις, η τηλεθέαση μόλις που έπιασε το 15,8%.

Ωστόσο, έχει δημιουργηθεί ένας πρωτοφανής ξεσηκωμός στα social media. Οι αντιδράσεις είναι έντονες και όλες εναντίον της παρουσιάστριας. Η Τατιάνα έπαιξε unfair για λίγες μονάδες παραπάνω και τώρα θα αντιμετωπίσει τη λαϊκή οργή.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου