Σκορδομακαρονάδα-Skordomakaronada

Skordomakaronada
Υλικά
500 γρ. μακαρόνια λεπτά
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένη ντομάτα
5 σκελίδες σκόρδο
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
Κανέλα
Ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι χοντρό
250 γρ. μυζήθρα ξερή ψιλοκομμένη

Εκτέλεση
1. Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία σε αλατισμένο νερό και τα κρατάμε ζεστά.
2. Τσιγαρίζουμε τα σκόρδα και τα σβήνουμε με τις ντομάτες.
3. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού, τη ζάχαρη, το αλάτι, την κανέλα και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση.
4. Περιχύνουμε τα μακαρόνια με την καυτή σάλτσα και ρίχνουμε από πάνω τη μυζήθρα.
Η σκορδομακαρονάδα της Νίκης Μερκούρη θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου