ASI EPISODES 16-17-18-19-20-21

ASI EPISODES 16-17-18-19-20-21
ASI 16 επεισόδιο
Η εμφάνιση του παιδιού της Σουχεϊλά προκαλεί αναστάτωση σε όλους. Ένα μόνο άτομο γνώριζε την αλήθεια, ο Οκές, αλλά, προκειμένου να μη μιλήσει, φεύγει από το αγρόκτημα. Άραγε, τι άλλο να κρύβει το παρελθόν του; Ο Ντεμίρ λυπάται πολύ όταν μαθαίνει όσα έχουν συμβεί και ζητάει από τη Σουχεϊλά να μάθει τα πάντα. Όσα όμως ακούει δεν είναι ευχάριστα. Τότε, η οργή του απέναντι στους Κοζτζούογλου και κυρίως προς στον Ιχσάν δυναμώνει.
ASI 17 επεισόδιο
Το γεγονός πως ο Ασλάν είναι παιδί της, συγκλονίζει τη Σουχεϊλά. Η αντιπαράθεση της Σουχεϊλά με τον Ιχσάν οδηγεί στην αποκάλυψη ενός μεγαλύτερου μυστικού. Ο Ιχσάν καταρρέει όταν μαθαίνει την αλήθεια. Μετά από τα γεγονότα αυτά, η ζωή του θα αλλάζει εντελώς. Η Άσι καταλαβαίνει πως η απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην ίδια και τον Ντεμίρ έχει σχέση με την αντιπαράθεση της Σουχεϊλά και του Ιχσάν. Όταν ο Ασλάν μαθαίνει την αλήθεια, θλίβεται για τα ψέματα που του έλεγαν τόσα χρόνια και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση.
ASI 18 επεισόδιο
Η είδηση της φωτιάς στον στάβλο, αναστατώνει όλους και τρέχουν στο αγρόκτημα των Κοζτζούογλου. Ο Ιχσάν και ο Ντεμίρ, μαζί με τον Ασλάν καταφέρνουν να σώσουν την Άσι από τις φλόγες. Όλοι θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει. Συγκλονίζονται όταν ακούν την πραγματικότητα και θεωρούν υπεύθυνο για τα γεγονότα τον Ιχσάν. Η Άσι καταλαβαίνει πια τους λόγους που ο Ντεμίρ απομακρύνεται από κοντά της. Κι οι δυο τους αντιλαμβάνονται ότι αυτή η σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει. Αλλά, το να μείνουν χωριστά δεν είναι τόσο εύκολο.
ASI 19 επεισόδιο
Ασλάν και Ιχσάν, θα τακτοποιήσουν τους λογαριασμούς τους πρόσωπο με πρόσωπο. Ο Ασλάν, προσπαθεί να εκδικηθεί, παίζοντας ένα σκληρό παιχνίδι. Το όπλο κρατάει στα χέρια του ο Ασλάν, εκπυρσοκροτεί. Η Ασί αποφασίζει να πάει στην Κωνσταντινούπολη μόνη της, για να διεκπεραιώσει δουλειές του Τζεμάλ, ο Ντεμίρ όμως προσπαθεί να την εμποδίσει.
ASI 20 επεισόδιο
Η Άσι βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ιχσάν προσπαθεί να φέρει την οικογένεια και πάλι μαζί, ενώ η Σουχεϊλά προσπαθεί να πάρει το μέρος του Ασλάν. Για την οικογένεια Κοζτζούογλου ξεκινάει ένας νέος κίνδυνος. Η Άσι με τον Ντεμίρ προσπαθούν τόσο πολύ για την ευτυχία των άλλων, όμως για τη δική τους ευτυχία… θα κάνουν κάποια προσπάθεια;
ASI 21 επεισόδιο
Η ένταση μεταξύ της Ασί και του Ντεμίρ αυξάνεται και σχεδόν έρχονται σε πλήρη ρήξη. Στον γάμο του Κερίμ και της Ντεφνέ, η Νεριμάν, ο Ιχσάν και η Σουχεϊλά συγκρούονται. Μην έχοντας που να πάνε, ο Τζεμάλ ανοίγει την αγκαλιά του στο νιόπαντρο ζευγάρι. Πλέον, και ο Ασλάν είναι στέλεχος στην εταιρεία, ενώ η έχθρα ανάμεσα σε αυτόν και τον Ιχσάν όλο και μεγαλώνει.
ASI FINAL EPISODE

Ταξίδια, φαγητό, διασκέδαση, προϊόντα ομορφιάς, όλα για την δική σας απόλαυση με προσφορές που αγγίζουν μέχρι και το 90% Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου