Πρωταθλήτριες Ελλάδας Μπιτς βόλεϊ Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη

Οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας, στην επανεμφάνισή τους σε πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά το 2010. Το εθνικό γυναικείο δίδυμο επικράτησε στον τελικό των Αγγελοπούλου/Κωνσταντίνου με 2-0 (21-18, 21-11) και κατάκτησε το grand slam της Θεσσαλονίκης.

«Είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της αθλητικής μου καριέρας. Μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, θέλαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος στη χώρα μας, με σκοπό να το διασκεδάσουμε και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Είμαι πολύ χαρούμενη, που αυτό το παιχνίδι έγινε στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη, καθώς ο κόσμος μας γέμισε ενέργεια ενόψει της Ολυμπιάδας», δήλωσε η Τσιαρτσιάνη, ενώ η Αρβανίτη πρόσθεσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που μετά από πολύ καιρό παίξαμε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα. Περάσαμε από μία δύσκολη διαδικασία για να φτάσουμε στο Λονδίνο και το είχαμε ανάγκη αυτό, που έγινε σήμερα. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, που βρέθηκε εδώ, και μας έδωσε τη δική του αύρα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου