Αλέξης Τσίπρας- Αφιέρωμα CNN

Το κομμάτι έχει τίτλο «Γεύμα με τον Αλέξη, το ανερχόμενο αστέρι της Ελλάδας» με τον ανταποκριτή του αμερικανικού δικτύου John Defterios να αναφέρει χαρακτηριστικά για την είσοδό του στο συνέδριο: «Ένας νεαρός, κομψός άνδρας φορώντας ένα μπλε κοστούμι, ταιριαστά σουέτ παπούτσια και ένα λευκό πουκάμισο -εκτός από γραβάτα- κάθεται στην κεντρική θέση. Όλα τα μάτια είναι καρφωμένα στο ανερχόμενο αστέρι της Ελλάδας, τον 38χρονο Αλέξη Τσίπρα».

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ με το «ηλεκτρικό χαμόγελο» ανέβηκε στο βήμα του συνεδρίου, από όπου εξαπέλυσε βολές κατά της κυβέρνησης, προσθέτει, κάνοντας εκτενή αναφορά στα λεγόμενά του.

Ο ανταποκριτής του CNN επισημαίνει ότι ο νεαρός πολιτικός έχει αποστηθίσει σελίδες από το «βιβλίο παραστάσεων» του Ανδρέα Παπανδρέου, του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, ενώ περιγράφει τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ως «έναν κομμουνιστή στην καρδιά που εμπνέεται από τον Τσάβες της Βενεζουέλας και τον Πούτιν της Ρωσία».

«Κατάφερα να έχω μία σύντομη συνομιλία με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης, ανάμεσα σε συνεχείς διακοπές από επιχειρηματίες, καθηγητές και ναρούς οπαδούς του. Φαίνεται να θέλουν να... δείξουν τις κάρτες τους για το μέλλον ή απλά θέλουν να αγγίξουν τον άνθρωπου που συγκέντρωσε πάνω του την παγκόσμια προσοχή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα» επεσήμανε.
newpost.gr

Ταξίδια, φαγητό, διασκέδαση, προϊόντα ομορφιάς, όλα για την δική σας
απόλαυση με προσφορές που αγγίζουν μέχρι και το 90%
Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου