Εκπτώσεις 70% σε θέατρα, μουσικές σκηνές, bar-club, εστιατόρια, εκδοτικούς οίκους - Go-out


Οι κάτοχοι της κάρτας Go-out μπορούν να απολαμβάνουν εκπτώσεις σε θέατρα, μουσικές σκηνές, bar-club, εστιατόρια και σε εκδοτικούς οίκους. Το ποσοστό έκπτωσης φθάνει ως και 70% ή διπλά εισιτήρια σε χώρους διασκέδασης.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Απόκτησε την κάρτα μέλους με 12 ευρώ ετησίως και κέρδισε μοναδικά προνόμια από τις παρακάτω συνεργαζόμενες εταιρείες - φορείς.
Η απόκτηση της κάρτας μέλους GO OUT γίνεται ηλεκτρονικά και είναι άκρως ασφαλής. Η εξόφληση του ποσού μπορεί να γίνει είτε μέσω PayPal, με αντικαταβολή στην ACS Courier αλλά και με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω ασφαλούς συστήματος Eurobank EFG (σε περίπτωση πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό παρακαλώ ενημερώστε μας στο info @ go-out.gr ) .
Η παράδοση της κάρτας γίνεται είτε μέσω ΕΛΤΑ, είτε ACS Courier.
Η κάρτα διανέμεται με 5 ευρώ ετήσια συνδρομή σε ανέργους και ευπαθείς ομάδες αρκεί να μας στείλετε με FAX (210 2791879) την κάρτα ανεργίας ή το σχετικό έντυπο που αναφέρει το ποσοστό αναπηρίας. Και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστούμε το όνομα, επίθετο, διεύθυνση αποστολής της κάρτας αλλά και το e-mail σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου