VIDEO VEROIA-AEK 0-4

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ με σκορ 4-0 επί της Βέροιας. Η "Ένωση" επέστρεψε με τον πιο εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο ανα διαστήματα-VEROIA-AEK 0-4 GOALS HIGHLIGHTS VIDEO
89' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ
Διαστάσεις θριάμβου δίνει η ΑΕΚ στη νίκη της με τον Σταματή να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική κάθετη από τον Κορδέρο και να κάνει το 4-0 για την "Ένωση".
57' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ
Ο Γκερέιρο αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και με ωραίο πλασέ στην αριστερή γωνία τριπλασιάζει τα τέρματα της ΑΕΚ.
23' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ
Ο Φούντας έκλεψε την μπάλα από τον Αμαραντίδη στο κέντρο, προχώρησε κάποια μέτρα και εκμεταλλευόμενος το ότι ο Λόπεζ ήταν μακριά από την εστία του, τον "κρέμασε" με μακρινό σουτ!
19' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ
Ο Κατίδης εκτέλεσε με πολύ φάλτσο ένα φάουλ έξω από την περιοχή και αριστερά και η μπάλα (αφού ο Φουρτάδο μπήκε στην πορεία της και ξεγέλασε τον Λόπεζ) κατέληξε στην αριστερή γωνία!
-ΒΕΡΟΙΑ-
Τερματοφύλακας ο Λόπεζ και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Αμαραντίδης, Ορέστες, Καλί και Γεωργιάδης. Στα χαφ θα βρεθούν οι Καφές-Ζε Βίτορ, μπροστά τους οι Μπαργκάν (αριστερά), Ολαϊτάν (επιτελικός), Καλτσάς (δεξιά) και κορυφή ο Ιωάννου.
-ΑΕΚ-
Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λαγός, Κουτρουμπής, Κοντοές και Βλάχος. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Φέτσης-Κορδέρο, στην τριάδα μπροστά τους οι Φουρτάδο (αριστερά), Γκερέιρο (επιτελικός), Φούντας (δεξιά) και προωθημένος ο Κατίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου