Apple vs Samsung

Ο πόλεμος μεταξύ Apple και Samsung, όπως φαίνεται, τώρα φουντώνει για τα καλά. Επειδή μία ίσον καμία, γι' αυτό το λόγο φαίνεται η Samsung ετοίμασε κι άλλες διαφημίσεις, στις οποίες περιπαίζει τους φανατικούς οπαδούς της Apple και του iPhone.

Αντί να διαβάζουμε άρθρα επί άρθρων για τα νέα επεισόδια στις μεταξύ τους δικαστικές διαμάχες που θα μας ενημερώνουν συνεχώς για το αν και ποιά κατόρθωσε να απαγορεύσει σε ποιά τι, όπως για παράδειγμα, την προσωρινή αναστολή κυκλοφορίας του Samsung Galaxy S II στην Αυστραλία που πέτυχε η Apple, η Κορεάτικη εταιρεία φαίνεται ότι επινόησε τον τρόπο για να διακωμωδήσει και να «διασκεδάσει» την κατάσταση.
Έτσι, η Samsung κυκλοφόρησε όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρεις καινούριες διαφημίσεις που σατιρίζουν τους ορκισμένους οπαδούς της Apple και του iPhone κι ομολογουμένως πολλοί τις έχουν χαρακτηρίσει ως τις πλέον έξυπνες διαφημίσεις του 2011, αφού -όπως λένε- κρύβουν αρκετές αλήθειες.
Εάν παρακολουθήσεις τα βίντεο, θα μπορέσεις να πάρεις μια ιδέα περί τίνος πρόκειται, ενώ σε περίπτωση που έχεις χάσει την πρώτη ειρωνική διαφήμιση που κυκλοφόρησε στα τέλη Νοεμβρίου, μπορείς να τη δεις εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου