BORAN AGA-MEHMET AKIF ALAKURT

mehmet akif alakurt vikipedi-Μεχμετ Ακιφ Αλακουρτ-βιογραφικο Μποραν Αγας
Eίναι ο νέος ηθοποιός που έχει μπει σε όλα τα ελληνικά σπίτια μέσα από την τούρκικη σειρά Sila που έχει αγαπηθεί από την αρχή της προβολής της από εκατομμύρια τηλεθεατές!Είναι ψηλός, καλοφτιαγμένος, μελαχρινός, με σαγηνευτικό βλέμμα, και ήρωας ενός καταπιεσμένου, μυστικού έρωτα. Ο"σκοτεινός" Μποράν Αγάς είναι ο Τούρκος "γόης" Mehmet Akif Alakurt και έχει ήδη χιλιάδες Ελληνίδες fans, που αναστενάζουν μαζικά κάθε βράδυ μπρος στις οθόνες τους…
Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη, στις 23 Ιουλίου 1979 (είναι Λέων!) Τούρκος πρωταγωνιστής της σειράς του MEGA "Sila", που μικρός ήθελε να γίνει πιλότος, μεγαλώνοντας το ξανασκέφτηκε και στράφηκε στο modeling – μια επιλογή που στήριξε και η μητέρα του.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1989, με το πρακτορείο Nese Erberk – έκτοτε, συνεργάστηκε με τις πιο μεγάλες και γνωστές εταιρείες διαφημίζοντας περίπου τα πάντα, ρούχα, παπούτσια, ρολόγια, αναψυκτικά κ.λπ.

Το 1998 κέρδισε δύο τίτλους σε αντίστοιχους διαγωνισμούς ομορφιάς ("Future Promised Eden" και "Prince of Turkey"), ενώ το 2001 αναδείχθηκε Βest Model τόσο στην Τουρκία, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο!

Το 2001 στράφηκε στη showbiz και συμμετείχε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά, το "Κirik Ayna" (Σπασμένος Καθρέφτης), όπου υποδύθηκε τον Ali Kirman Kocoglu. Έκτοτε, ασχολείται με την τηλεόραση…

΄Οσο για τα "trivia" του βιογραφικού του, ο 32χρονος Mehmet έχει ύψος 1,90 εκ και βάρος 95 κιλά, είναι αθλητικός, αγαπά το jogging, το basket και μικρότερος, στην εφηβεία του είχε ασχοληθεί με το kick boxing.




Mehmet Akif Alakurt

Επίσης του αρέσει το casual ντύσιμο, το καλό φαγητό, οι μηχανές, οι γυναίκες, η Ιταλία και η πόλη της Βαρκελώνης – όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά…
Και το σημαντικότερο : ο "γόης" δεν είναι ελεύθερος – παλιότερα ήταν ζευγάρι με την -ηθοποιό και μοντέλο Selin Demiratar, και πρόσφατα αρραβωνιάστηκε με την επίσης ηθοποιό Leyla Basak, που στη σειρα "Sila" υποδύεται την πρώην σύζυγο του αγά Μποράν, τη Γεζντά!




mehmet akif alakurt vikipedi
Mehmet Akif Alakurt (d. 23 Temmuz 1979, Ordu), 1.90 boyunda model, aktör.
Aslen Fatsa, Ordu'ludur. İlk ve orta öğretimini İstanbul'da yaptıktan sonra televizyonda gördüğü modellere hayran olup model olmaya karar verdi. Annesinin yardımıyla modelliğe Neşe Erberk'in ajansına girerek başladı. 1998 yılında "Gelecek Vaat Eden" ve "Türkiye Prensi" ünvanlarını aldı. 2001 yılında Best Model of Turkey yarışmasına girdi ve 1. oldu. Yine aynı sene Dünya 2.'si oldu[1]. 2001 yılında Kanal D'de yayınlanan "Kırık Ayna" dizisi ile oyunculuk hayatına başladı.
2008 yılında yayına giren Adanalı dizisinde Maraz Ali rolüyle büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştur. 2011 yılında atv'de Reis dizisinin Murat karakterini canlandırmıştır.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου