Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα λένε λίγο... κολομπαρίστικα- Μπακογιάννη

Η επικεφαλής του Επικρατείας της Νέας Δημοκρατιας Ντόρα Μπακογιάννη, απευθυνόμενη στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη ανέφερε:«Θα καταγγείλετε το Μνημόνιο ναι ή όχι; Αυτά τα οποία είπε ο κύριος Τσίπρας μπροστά στο λαό του στην Ομόνοια για καταγγελία του Μνημονίου, θα ισχύσουν ναι ή όχι. Γιατί αυτό το οποίο διαπιστώνω είναι ότι τις τέσσερις - πέντε τελευταίες μέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία βγαίνουν αποφεύγουν να πουν την λέξη καταγγελία δημοσίως, την λένε λίγο κολομπαρίστικα με συγχωρείτε για την έκφραση»
H έκφραση αυτή εξόργισε τον κ. Παπαδημούλη, ο οποίος της απάντησε: «Κυρία Μπακογιάννη την ορολογία που χρησιμοποιείται την θεωρείται πρόοδο; Το να βρίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ; Είναι ντροπή να λέτε τέτοια πράγματα. Λυπάμαι για σας».
Η κ. Μπακογιάννη αντααπάντησε: «Δεν βρίζω. Σας προσέβαλα; Να το πάρω πίσω κύριε Παπαδημούλη. Μην μου συγχύζεστε. Εάν σας ενόχλησε με συγχωρείτε. Ανακαλώ.»
Λίγο μετά ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι αν στη ΝΔ είχαν διαβάσει το Μνημόνιο όσο είχαν διαβάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως να μην το ψήφιζαν, λέγοντας: «Εμφανίζετε μια καρικατούρα»

«Μην μου φωνάζετε» ζήτησε η κυρία Μπακογιάννη για να πάρει την απάντηση Παπαδημούλη: «Μα εσείς μας βρίσατε προηγουμένως. Σεξουαλικά διεστραμμένους μας εμφανίσατε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου